perjantai 9. syyskuuta 2016

Kahvikupit


Ihmiselämään näyttää kuuluvan erilaisia vaiheita. Jossakin vaiheessa olen hamstrannut tavaraa. Rakastin Arabian astioita, ja keräsin lautasia ja kahvikuppeja. Omistan myös kirjoja Arabian astioista.  Nyt sitten, varmaan suvun vanhimpien poismenon johdosta, on tullut tunne, että tavara on turhuutta. Se ahdistaa. Olisi kiva, jos omistaisi vain välttämättömän. Niinpä sitten aukaisin kaapin, jossa on vissiin 100 Arabian kahvikuppia ja poimin sieltä koriin kasan ja ajattelin viedä ne Rajalaan kahvinjuontikupeiksi. Niitähän voi sitten vaihtaa eri malleihin, niitä löytyy.
 Oikeasti olen miettinyt, että voisinko viedä ne kirpparille. Täkäläinen kirppis on vaan niin halpa, ettei sinne voisi mennä kupin kanssa ja tahtoa 20 euroa, jotka olen itse maksanut.
Omia maalaamia tauluja olen polttanut ja vienyt ulos.
Muutenkin olen tämän blogin kanssa mietteissä. Tuntuu, ettei minulla ole enää mitään kirjoitettavaa. Joka kukan, pilven ja mehiläispöntön olen jo kuvannut ja kaikki vuodenaikaan liittyvät jutut kirjoittanut. Jospa tämä on vain ohimenevää, vai lieneekö se sitä vanhuutta??

7 kommenttia:

 1. Arabiat ovat kyllä arvokkaita.
  Sinun pitää soittaa Huutokauppakeisarille :-)

  VastaaPoista
 2. Minulla on myös kaappien tyhjennyskausi. Tähän asti olemme keränneet, nyt alamme poistaa. Vuokraa loosi kirpparilta, niin viikon sisällä näet, mitä on mahdollista saada. Päivä päivältä pudotat hintaa, jos ei muuten mene kaupaksi. Eikä hintakaan ole niin tärkeä, pääasia, että saat menemään uuteen kotiin. Kuppien lisäksi saat kaupattua paljon muutakin. Meillä on suhtkoht lähellä sellainen kirppis, jonka lähellä asuu paljon maahanmuuttajia, he tarvitsevat kaikki kipot ja kupit. Rahaa ei tosin ole paljoa.

  Älä nyt vielä lopeta blogia, osallistu muutamiin haasteisiin, niin tulee uutta laitettavaa. Tai sitten pidät tauon, mutta älä poista blogia, neuvoo yksi tyhmä, joka on poistanut monta blogia ja sitten katunut.

  VastaaPoista
 3. Heippa sinulle ja olet samassa vaiheessa kuin minäkin. Minä otin kirpparipöydän ja siellä olen myynyt sellaisia kodin tavaroita joita en enään tarvitse. Olen päättänyt tyhjentää kotiani radikaalisti. Kokeile sinäkin se antaa mahdollisuuden ja blogia älä lopeta vaan osallistu niihin haasteisiin ovat mielenkiintoivia seurata.

  VastaaPoista
 4. Ihan samat tunnelmat noiden vanhojen astioiden kanssa. Johonkin niitä pitäisi saada pois kaapeista. Nuo Arabian vanhat kahvikupit on kauniita.

  VastaaPoista
 5. Blogiväsymys on tuttua, yleensä se haihtuu pois jossain vaiheessa. Minä nautin blogistasi!

  Ooh, noita astioita. Itselläni sama pakkomielle, kierrän kirppareita ja haalin tuollaisia, jos on varaa! Nykyään kyllä vähemmän, tavara on alkanut vanhemmiten ahdistaa.

  Rajalaanhan nuo sopisivat. Tai sitten voisit laittaa ne myyntiin esim. wanhat kupit-kauppaan ja onhan niitä muitakin.

  http://www.wanhatkupit.fi/

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuppeja sulla siellä on paljon1
  Mutta sama se täälläkin, olen niin paljon laittanut pois ja mynyt kirpparilla.
  Silloin kun tähän muutettiin, niin väheni tavarat ihmeesti. mutta nyt niitä on taaas kertynyt liikaakin jo!
  Mutta ota kirppispöytä, tai myy huutonetissä ylimääräiset pois.
  minäkin sanon sulle, että älä lopeta blogiasi, me kaikki tykätään siittä.
  Pidä blogitauko, tai ota osaa haasteisiin, niinkuin monet sulle jo ovatkin sanoneet.
  Itsekkin olen huomannut monta kertaa, että toistan itseäni, esim. kuvissa joita laitan blogiini...joskus tuntuu, että aina samanlaisia kuvia vaan...Mutta sitten kuitenkin, on niissä aina jotain eroa kuitenkin, eikä aina kaikki ole katsoneetkaan välttämättä kaikkia.
  Hyvää viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 7. Älä vain lopeta blogiasi. Minusta on mukava seurata touhujasi ja niitä arkisia asioita - niitähän minullakin on.
  Tavaraa on aina liian paljon, kaikkea liian paljon. Kunpa osaisinkin vähentää enemmän.

  VastaaPoista