sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Sukkia


Kun sain vietyä lasten vaatteita spr:n konttiin ja pari säkillistä roskikseen jäi vielä jotain intoa päälle. Katselin lankakoria ja ajattelin, että noista langanjämistä voisi vielä kutoa pieniä sukkia. Koska langoista ei riittänyt kokonaan samanvärisiksi sukiksi, tein niistä eri värisiä. Johonkin tuli kantapäähän eri väristä lankaa kuin pariin, mutta enpä usko, että se haittaa. Vielä on jotain pieniä keränsutturoita, niistä sekoittelemalla voisi tulla vielä yhdet sukat.

11 kommenttia:

 1. Joku ihmeen ahkeruudenpuuska on sinut nyt kiepauttanut kainaloonsa, kun noin aikaansaapa olet ollut. Voisit vähän tyrkätä tännekin päin osasen siitä energiasta D:
  Soman värikkäitä töppösiä oletkin langanjämistä kutonut. Kyllä kelpaavat varmasti.

  VastaaPoista
 2. Värikkäitä ja lämpöisiä sukkia olet tehnyt ja monet. Lapset pitävät väreistä ( myös aikuiset) ja ilahtuvat näin kauniista sukista. Olet ollut todella ahkera :-)

  VastaaPoista
 3. Kauniita sukkia. Olet kyllä ollut tarmokkaalla tuulella :-)

  VastaaPoista
 4. Taidat puuhastella vaatteiden ja sukkaneuleiden kanssa hakien tuntumaa uuteen kirjaasi. Mahtaako olla semmoinen työn alla?
  Se on selvä, että sukilla on menekkiä paremmin, kuin lankakeräsutturoilla kaapissa.

  VastaaPoista
 5. On sinusta tullut kadehdittavan ahkera ja aikaan saapa. Ihania sukkia ja hauskan näköisiä myös.

  VastaaPoista
 6. nää sukat kyl kelpaa ihan varmasti pikkukäyttäjille! mullekkin kelpaisi, tuskin koskaan pidän itsekkään yksivärisiä villasukkia, saattaapa sukkani jalkaosat olla erivärisetkin ja sekös on joistakin hauskaa, niin myös itsestäni;)

  VastaaPoista
 7. Monenkirjavaa lankaa löytyy, meillä menee paljon miesten sukkia.

  VastaaPoista
 8. kivannäköisiä sukkia. olet kerinnyt neuloa monia ja olla ylen ahkera.

  VastaaPoista
 9. Sinulta lötyykin paljon ihanuuksia.Sukkia ymm..Tuo rasiakin on kyllä kaunis.Onnea voitosta.Selailin blogiasi.Mukavaa katseltavaa.

  VastaaPoista