maanantai 23. helmikuuta 2015

Kirjavat sukat

 
Näistä sutturoista ja yhdestä valkoisesta kerästä syntyi ...

 
näin kirjavat sukat! Ja kaiken kaikkiaan, kaikki sukat valmistuivat vanhoista jätteistä! Siis mitään ei ole ostettu näitä sukkia varten. Nämä kirjavat on tarkoitettu rimpsessalle!
 
Epäilen taaskin, ettei näistä ole myytäväksi, suomalaiset eivät osta. Niinpä vien kassillisen sukkia Ouluun SPR:n konttiin, sieltä ehkä kulkeutuvat tarvitsijoille.

9 kommenttia:

 1. Jopa olet ollut ahkera!! Tosi kauniita sukkia kaikki. Minä tykkään mieluummin näistä, kuin yksivärisistä harmaista :-D
  Ainakin myyjäisissä on niin paljon sukkia ja muuta tavaraa, että rahat eivät riitä, vaikka parit sukat huushollissa tarvittaisiinkin. Siinä varmaan syy suomalaisten ostamattomuuteen. Nuorilla on lähes kaikilla mumminsa ja kumminsa, jotka kutovat, joten sukkia riittää. Nyt sukkasi menevät hyvään tarkoitukseen.

  VastaaPoista
 2. Ihanat pikkuprinsessan sukat. Ei ole minullakaan prinsessaa jolle ostaa. Niin kauniit ovat, että ....
  Eikö ole paikkaa missä kaupata? Omalla kotipaikkakunnallani myyvät monessa paikassa, jopa kauppojen ovensuissa. Myssyjä, sukkia, kintaita, huiveja ym.

  VastaaPoista
 3. Näille löytyy kyllä jalkoja. Pirteitä ja erikoisia unelma sukkia

  VastaaPoista
 4. Kauniita ja tuo värien vaihtelu se vasta on hienoa.

  VastaaPoista
 5. Upeat sukat syntyivät! Ihmettelen aina tuota samaa sekä siellä Suomessa että täällä Saksassa, ei osteta aitoa käsitehtyä tavaraa=kotimaista vaan suunnataan kiinakauppoihin ja made in kemikaalitehtaiden ostoksiin. Ne kun saa halvalla, mutta siinä samalla halvalla saa myrkkyjä, lapsityövoimaa ym. Itse suosin uniikkeja tuotteita vaikka ne sitten maksavatkin hiukan enemmän mutta ovat sen arvoiset.Ja hyvään tarpeeseen sukkasi menivät!

  VastaaPoista
 6. Olet päässyt oivaan vauhtiin sukankutomisen kanssa. Kyllä noille jalat löytyy.

  VastaaPoista
 7. Kivankirjavat sukat. Lämpimiä sukkia ina tarvitaan. Minullakin villasukat aina sisällä jalassa.

  VastaaPoista
 8. Hauskan kirjavat sukta. Varmaan kelpaavat.

  VastaaPoista