lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kokeilu


Olen laittanut monta postausta vähän ajan sisään, mutta varsinainen juttu on tämä. En vain ole kehdannut laittaa. Enkä pyydä apua, kunhan vain valitan. Tosin,  osaisiko joku vihjata, millaista paperia voisin käyttää??

 
Niin kuin ehkä muistatte olen kirjoittanut niitä omakustannekirjoja. Ja taas on yksi tehty. Kirjoittaminen on tosi kivaa, olen aivan täpinöissä koko ajan. Illalla on kiva suunnitella, miten se tarina seuraavaksi jatkuisi. Ja kaikki on niin hassua: kun olen suunnitellut jonkin jutun, niin sormet kirjoittavat toisin. Joskus itsekin ihmettelen, miten tämä oikein päättyy, mutta aina se on ollut loogista.
Uuden kirjan nimi on Tulilintu. Näyttää siltä, ettei mielikuvituksella ole rajoja, sen olen nyt huomannut.
Nyt loppukevään aikana pitäisi tehdä kuvitus. Ajattelin, että akvarelleilla voisi tulla liekikkäämpi ja tulisempi tunnelma. Otin käyttöön äidin akvarellit ja ostin akvarellikyniä. Paperi oli kaupan paperia.
Mutta se jälki! Ei siitä tullut mitään, pelkkää lapsellista töherrystä, vaikka tein monta kuvaa. Niinpä arvostukseni oikeita taiteilijoita, joita näilläkin blogeilla pyörii nousi sata astetta! Pitäisikö minun vähän kadehtia heidän taitojaan ?


 
Niinpä palasin tuttuihin pastelliliituihin. Niillä kuitenkin saan jotain aikaan. En vain tiedä taipuuko ne tulimaailmaan.

Elämä on hauskaa!

12 kommenttia:

 1. Olet sinä monitaitoinen nainen. Teet käsilläsi kaikenlaista, kirjoitat kirjoja ja vielä kuvitatkin ne:)

  VastaaPoista
 2. Siis hetkinen, eihän tuossa akvarellissa ole mitään vikaa! Minä tykkään siitä. Sopivaa herkkyyttä tulilinnun ympärillä.

  VastaaPoista
 3. Molemmat ,uvat ovat hienoja, eli valitset vaan sen, mikä sulle on ominta tekemistäsi.
  Mutta akvarellikin on tosi kaunis ja lintu siinä ihan loistaa!
  Ihailen sun monitaituruuttasi, olet sä vaan aikamoinen nainen!

  VastaaPoista

 4. Oikea taiteillija? Etkö sinä ole juuri sellainen?

  VastaaPoista
 5. Mitä sinä itseäsi moitit, olet sellainen moniosaaja jonka tekemisiä tykkään seurata. Tuosta akvarellista tykkään sopii hyvin tulilintuun. Pastilli on monessa kuten nytkin mukava. Ainahan saa mieleistään kun tekeen mutu tunteella.

  VastaaPoista
 6. Vähän harjoitusta, niin kyllä se akvarellikin taipuu :)

  VastaaPoista
 7. OI,nämä ovat todella kauniita...ihanat värit ym.
  Olet taitava!
  Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Kauniit kuvathan nuo ovat koivunrunkoja myöten. Älä vähättele taitojasi, hienosti sinä piirrät. Nyt olen ihan ihmeissäni, sinähän vasta taiteilija olet, kirjailija, kuvittaja ihan itse - ja välillä entisöit huonekaluja taitavasti. Sinä olet ihan monitaituri parhaasta päästä!

  VastaaPoista
 9. Jokaisella kuvalla ja sanalla on tarkoituksensa :)

  VastaaPoista
 10. Akvarelli on kaunis ja hyvin sommiteltu, eloisa.
  Useinhan se kirjoituksen sisältö muuttuu siitä mitä ensin on suunnitellut.

  VastaaPoista
 11. Olet oikeassa siinä, että vesiväri vaatii vesiväripaperin. Siinä kun sivellintä kuljettaa, alkaa oikein laulattaa. Tarpeeksi märkää, eikä mitään hinkaamista, niin hyvää tulee. Akvarellipaperia saa kirjakaupastakin, ainakin täällä, ei ole pakko ostaa käsitehtyä lumppupaperia taiteilijakaupasta. Sitäkin kannattaa kyllä joskus kokeilla, on se niin hienoa. Ja hyvän paperin voi pestä ja käyttää monta kertaa. Fabriano on hyvä merkki, se kannattaa laittaa korvan taa, jos satut jossain näkemään. Pikkuisen röpöllinen paperi on siitä hyvää, että tuloksesta tulee elävä ja väri valuu kivasti kuoppiin.
  Sinulla on rohkea mieli ja taitava käsi, kyllä se siitä taas lutviutuu, anna palaa vaan :-)

  VastaaPoista