perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kuvitusta

Tällaisena outona keväänä on ollut kiva, kun on ollut hauskaa tekemistä. Niin kuin jo viimeksi kerroin, teen kuvitusta kirjaan. En ole tiennytkään, että satukuvien tekeminen on näin hauskaa. Saa käyttää reilusti mielikuvitusta, niin paljon kuin sitä löytyy, ja värejä.

 

Epäilin ensin, etteivät pastelliliidut taivu tulimaahan, mutta kyllä ne näyttävät taipuvan. Oli tosi hauskaa tehdä tätäkin kuvaa. Niin hauskaa, että melkein koko ajan naurattaa ja hihityttää ja mahassa (niin kuin Tuulikki sanoo) tuntuu ilo.


En kuitenkaan laita niitä kokonaan, kun kirjakaan ei ole valmis.
Luulen kuitenkin, että vielä paremmin akvarellit sopisivat kuvittamiseen, niiden värit olisivat heleämmät ja elävämmät. Minulla ei kuitenkaan ollut tekniikkaa niiden käyttämiseen, mutta aion harjoitella.

3 kommenttia:

  1. Kauniit hehkuvat värit, mutta vaihteeksi voisit kyllä kokeilla vesivärejä. Kaiken a ja o on hyvä paperi, huomaat sen sitten, kun kokeilet. Ja voihan vesivärin kanssa käyttää lyijykynää ja puuvärejä, kaikki on sinun päätettävissäsi. Kokeile muutama, jos kiirettä ei ole ja päätät sitten myöhemmin, millä teet lopulliset työt.

    VastaaPoista
  2. Harjoitus tekee mestari. Hyvä sinä♥

    VastaaPoista
  3. Ihania nuo pastillitkin ovat. Akvalelli on keveämpi herkkä, samalla myös salaperäinen. Ainahan se on niin mikä tuntuu omimmaltaan on itselle parasta.

    VastaaPoista