maanantai 17. lokakuuta 2016

Terkkuja Millille


Ensiksi haluan kiittää Milliä tästä hauskasta haasteryppäästä. Joskus minulta kestää hetken, ennen kuin saan haasteesta kiinni. Joskus en ole pystynyt osallistumaan ollenkaan, kun minulta ei ole löytynyt taitoja.
Mutta nämä viimeiset ovat olleet hauskoja. En ole pitkään aikaan nauranut niin makeasti, kuin koiralenkillä suunnitellessani tee-se-itse-kirjankansia.
Huomaan, että pusken joihinkin teemoihin maailmaa syleileviä teemoja, niin kuin niihin matemaattisiin kuvioihin. Siinä outo tyyppi maailmassa etsii toista, samanlaista, siis sielunkumppania. Sitähän me kaikki etsimme, olemme outoja, vieraita toisillemme ja yksinäisiä.
No tässä siluetissa oli vähän jekutusta, ettette heti huomaisi, mikä oli teemana. Siksi kuvasin hahmot erivärisille taustoille. Kuitenkin tiesin, että viimeisen kuvan, pöydän, kohdalla arvaatte, ja niin kävikin.
Kun olen käynyt katsomassa toisten huikean taitavia kuvia, huomaan, että omani ovat kömpelöitä ja lapsellisia. No, muuta en osaa tehdä ja eikö päämääränä olekin pitää hauskaa?

8 kommenttia:

 1. MItä? kömpelöitä ja lapsellisia? ei todellakaan, aitoja siluetteja kaikki

  VastaaPoista
 2. Kiitos terkuista Tuulento! Hauskuus on ollut molemminpuolista, iloiseksi olen tullut kun olen teemojasi seurannut :) Tässä siluetissa vasta viimeisten kohdalla aavistin, että kaikki punoutuu yhteen kollaasissa. Tarinaa kun jo vähän osasin odottaa, sinut tuntien :)

  Aivan turhaan vähättelet taitojasi, sinulla on mukaansatempaava tapa ja tyyli. Taitava olet! Päämääränä todellakin on, että on hauskaa ja uskaltaa tarttua kynään ja taiteilla. Kilpailu tämä ei ole, jokainen osaa ja on luova. Nautin jokaisesta uudesta ideasta mitä sinä ja muut keksitte teemaan.

  Seuraavaan ajattelemaani teemama keksitkin varmasti taas hauskaa tarinaa, luulenpa vaan :) Toki aihe voi muuttua vielä, kuten tämä siluetti, jonka tuli edellisenä aamuna, kun luin lehdestä siluettitaiteilijasta juttua.

  Iloista alkavaa viikkoa sinulle, luovuus on ilo!

  VastaaPoista
 3. Upea siluetti. Minä en ole saanut aikaiseksi nyt mitään muuta kuin kurkin ja ihailen muiden töitä.

  VastaaPoista
 4. Tavallaan tuttuja ajatuksia, varmaan jokainen luova ihminen ei voi olla vertaamatta itseään muihin.
  Aina löytyy joku, joka osaa paremmin.
  Omalla kohdallani olen myös saanut kamppailla tuollaisten tunteiden kanssa, tuntenut itseni vähemmän lahjakkaksi kuin muut, on nolottanut, hävettänytkin.

  Vaan onneksi nykyään en niin usein tunne tuollaista.

  Näissä haasteissa -ja ylipäänsä taiteen tekemisessä- on se hauskuus, että pääsee katsomaan niin monipuolisia töitä ja niin erilaisia kuin mitä on itse tehnyt. Se on inspiroivaa.
  Sinun siluettisi eivät ole kömpelöitä, eivät lapsellisia. Kuvissasi on tarina jokaiselle katsojalle ja se on lahja, jota kaikilla ei ole, tarinoiden kertominen.

  VastaaPoista
 5. Ihania sinun työt ovat ja niissä on persoonaa.

  VastaaPoista
 6. Älä vähättele tekemisiäsi, on ollut ilo tulla katsomaan, mitä olet keksinyt.
  Mainio tarina nytkin syntyi. Ole ylpeä tekemisistäni ja nauti, se on loppujen lopuksi tärkeintä näissä haasteissa.

  VastaaPoista
 7. Heppalapasiin on linkki jutussani alussa. Malli on Ravelyssä

  VastaaPoista
 8. Oikeesti, et saa niin ajatella, että työsi olisivat lapsellisia ja kömpelöitä!!
  Olen aina ihaillut sun tekemisiäsi, sillä sulla on mielikuvitusta tehdä kaikesta tarinaa!
  Ja työsi ovat muutenkin upeita, tosi upeita kaikkii!
  Mutta nämä samat ajatukset ovat mullakin monesti ja monesti ajatellutkin, että kehtaankohan nyt tämänkään laittaa, on tosi huono..
  Mutta nyt olenkin jo vähän enemmän uskaltautunut laittamaan niitä omasta mielestäni huonoja töitä tänne, ja kiitos siittä kuuluu teille!
  Että laitetaan tänne vaan, meillä kaikilla on se oma, ja kivasti erilainen tyyli!

  VastaaPoista