tiistai 9. helmikuuta 2016

Teemakuun taidetta 1: kädet

 
Minäkin sain inspiraation tähän omakuvaan. Aloitan käsistä.
 
Nuorena häpesin käsiäni, ne eivät olleet sirot ja pitkäsormiset, vaan lyhyet ja leveät. Nyt niissä on suonia, ja nivelet ovat suurentuneet niin, ettei vihkisormukset mahdu.
Mutta, niillä on hoidettu lapsia, silitelty aviomiestä, koiraa ja vanhaa äitiä. Niillä on myös istutettu puita ja kasveja ja kaivettu kuoppia. Niillä voi piirtää kuvia, kutoa sukkia ja hoitaa ihmisiä. Ne eivät ole mistään kipeät. Olen niin KIITOLLINEN käsistäni.

13 kommenttia:

 1. Kirjoitat niin kauniisti käsistäsi että ne oikein puhkeavat kukkaan. Käsillä tehdään niin paljon juuri tuota kaikkea mitä kerroit.Kauniit ja ihanat sekä lempeät on kätesi.Silitys niihin minulta.

  VastaaPoista
 2. Niin se ihminen matkan varrella muuttuu. Se mikä nuorena tuntuu tärkeältä menettää merkityksensä myöhemmin. Hienosti aloitit tekevillä käsilläsi. Lempeät ja elämän kaunistamat kätesi ovat tehneet paljon. Työtä, hellyyttä, taidetta niin ja ihana koirulikin on saanut rapsutuksia. Hieno aloitus :-)

  VastaaPoista
 3. Kirjoituksesi kosketti, kaunis ja elämän makuinen!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun innostuit mukaan! Sinun kätesi ovat ahkerat ja saaneet paljon hyvä aikaa. Ei ole väliä minkä näköiset kädet ovat, vaan se mitä kaikkea niillä tekee :)

  VastaaPoista
 5. Nätit kädet ja elämän makuinen kertomus ☺

  VastaaPoista
 6. Kädet ovat tärkeät ovat ne millaiset hyvänsä ja uskon että kätesi olivat ja ovat kauniit!

  VastaaPoista
 7. Hyvät ahkerat ja kauniit kädet sinulla on. Paljon ovat aikaan saaneet elämäsi varrella ja vielä teet niillä vaikka mitä. Hyvä alku, lisää odotellaan :-)

  VastaaPoista
 8. Paljon ovat kätesi tehneet ja nähneet.

  VastaaPoista
 9. Hienoa että olet oivaltanut, mikä on käsissä tärkeää. Minun käteni ovat samanlaiset kuin sinulla, eivät mitkään pianonsoittajan kädet, ja joskus kipeätkin, mutta monenlaista mukavaa niillä saa tehtyä.

  VastaaPoista
 10. Hieno aloitus ja tärkeimmät osiot ensin.

  VastaaPoista
 11. Käsistämme saamme olla kiitollisia monesti päivässä . Ilman niita olisi toisin.

  VastaaPoista
 12. Kiitollinen saa olla, että voi käsillä tehdä monenlaista ja nimenomaan myös monenlaista mukavaa.

  VastaaPoista