torstai 15. lokakuuta 2015

 
Heti, kun kesäkukat ovat kuolleet ja mustuneet kukat viety pois, laitan tilalle valoja. Tällä kertaa hain metsästä oksankänkkyröitä ja virittelin lamput niihin.

 
Jotkut ihmiset eivät vieläkään miellä koristevaloja muuksi kuin jouluvaloiksi ja paheksuvat ihmisiä, jotka laittavat jouluvalot ennen joulua. Hah, minulla ne ovat valokukkia. Viime vuonna yritin laitaa satupuutarhan valoilla, mutta se hukkui lumeen. Pitäisi vissiin laittaa ylemmäksi.

4 kommenttia:

 1. Minäkin olen kerännyt oksia valoille. Joskus omastakin pihasta löytyy suuri männyn oksa. Nytkin kallion kyljessä on suuri oksa odottamassa, minne sen saan laitettua. Se ei pysy ruukussa pystyssä, täytyy sitoa johonkin ensin.

  Valosi ovat kauniit. Miksi valoja ei voisi laittaa heti kun syksyn pimeät alkavat.

  VastaaPoista
 2. Kivat valot sait laiteltua vänkkyröihin. Mulla ulkovalot palavat heti, siis tällaiset, kun illat pimenee ja ovat niin kauan kun kevätyöt alkavat valottua. Enää niitä ei taida kukaan edes ihmetellä, kun annan niiden kuitenkin palaa. Ulkoledeillä säästää sähköä, kun ne valottaa sopivasti, eikä tarvitse isoja pihalamppuja polttaa kuin pahimpaan tarpeeseen.

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea laittaa valoja jo nyt. Oksanrankojakin on kun krassit on niistä jo kuollleet.

  VastaaPoista
 4. Nuo ovat kivat kukkaset.
  Meillä mies valitettavasti ei hyväksy kuin jouluvalot ja nekin vain juuri joulun aikaan.

  VastaaPoista