tiistai 3. maaliskuuta 2015

Vielä sukkia

 
Näistä langoista ajattelin alkaa kutomaan vielä yhdet tai sitten kahdet sukat.

 
Hyvinhän se alkoi ja jännän kirjava sukka syntyi, MUTTA kun tein toista sukkaa huomasin, ettei samanvärinen lankasuttura ollutkaan samaa kuviota. Aina välillä uskon, ettei lapset, varsinkaan pojat, huomaa pieniä eroja, mutta on tämä niin iso ero, ettei auta muu kuin purkaa koko sukka. Ja sen tein. Nyt olen mitannut jokaisen pienen lankakerän ja kerinyt sen kahdelle yhtä suurelle kerälle.
 Ja miksikö teen vain lasten sukkia? Kuvittelen (en tietenkään tiedä), että ne menevät jollekin pakolaisleirille pieniin paleleviin jalkoihin, EI sotilaille!

5 kommenttia:

 1. Uskon että ne menevät tarpeeseen! Upeita sukkia teet. Minun mummuni teki aikoinaan sukkia ja niitä on vieläkin käyttämättömiä, kun sanoi että on sitten kun häestä aika jättää..no niin on ja ihana muisto häneltä :)

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään tuollaisista kirjavista sukista. Olen taas tilannut Siskoltani pitkävartiset villasukat ja ne ovat kuulemma valmiina:) Itse en ole tehnyt elläissäni kuin yhdet ainoat villasukat.

  VastaaPoista
 3. Villasukat on kauniita ja ihania jalassa. Kaunis ajatus ja teko, tehdä pienille sukkia. Onneksi eivät sovi sotilaiden jalkaan :-))

  VastaaPoista
 4. Suloiset jämälanka sukat ja ihanan hauskat pikku ihmiselle

  VastaaPoista
 5. Villasukat lämmittävät ja kauniin kirjavaa tulee noista langoista. Olet sitkeä!

  VastaaPoista