maanantai 2. maaliskuuta 2015

Maaliskuun mixed 1


Tämäkin maaliskuun osio on minulle haastava. Minulla ei taida olla mielikuvitusta eikä taiteellisuutta ollenkaan, vaan olen sellainen totinen torvensoittaja. En ole koskaan haaveillutkaan toteuttavani "taiteellisia" ideoita monin eri tavoin, enkä taida osata leikkiäkään eri materiaaleilla. Ihaillen ja mykistyneenä olen katsonut teidän upeita töitänne, jotka on toteutettu suurinpiirtein vessapaperista tiskiharjalla.!!!
No, minä kuitenkin aloitin sellaisella työllä jota on jo koulussa tehty, sakuraliidut ja vesivärit.
Olkoon nimenä: odotan kevättä.

11 kommenttia:

 1. Tiedätkös mitä? Minä en osaisi tehdä tuota mitä sinä teit! Minusta tämä puu on upean värikäs ja eloisa kevään odotus puu kuten nimikin on.Hieno työ!! Anna palaa vaan..:)

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä Estherin kanssa. Anna palaa vaan ;-) Tässä on useampaa tekniikkaa. Kolmiulotteisuuden olet saanut näillä elementeillä todella hyvin. Kaukana takana taivaanranta ja auringon punertavat kukkulat. Aurinko sädekehineen ja edessä oksiaan, joka suuntaan ojenteleva koivu. "Tiskiharjana vesiväripensseli ja vessapaperina sakurat" ;-D Hyvä sinä..

  VastaaPoista
 3. Keväthän siinä on selvästi tulossa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis puu ja sekatekniikkaa se on tämäkin. En ole kyllä sinua totiseksi mieltänyt, mielikuvitustasi olemme täällä jo useinkin nähneet :) Samaa mieltä, odotan kevättä ja lisää sinun taidettasi :)

  VastaaPoista
 5. Joka kuukauden haasteen alussa olet sanonut, ettet sinä tällaista osaa ja sitten kuun lopussa olet tehnyt todella hienoja töitä. Uskon niin käyvän nytkin, vaikka tämäkin on kaunis. Värit puhtaat ja aurinko herättelee meitä kevääseen.

  VastaaPoista
 6. Tässä onkin se ihanuus että jokainen meistä tekee omanlaisiaan töitä.Työsi on kaunis ja valoisa. Kevät hehkuu siitä.Hyvä aloitus uuteen teemaan.

  VastaaPoista
 7. Niinhän sinä sanot ja sitten parilla vedolla sutaiset upean tyylikkään työn. Sekatekniikkaa on niin monenlaista, että sekaisinhan siitä menee. Tykkään tämän simppelistä muodoista väreistä, siinä on jo melkein kesä.

  VastaaPoista
 8. Kevään odotusta meille ja hauska kuva.

  VastaaPoista
 9. Olet jo päässyt vauhtiin ja kivalla aloituksella. Tämä aihe taitaa teettää töitä täälläkin.

  VastaaPoista
 10. Oi, sakuroita, ne ovat niin ihania! Ja kun niiden päälle valuttaa vesiväriä, niin värin matkasta paperilla tulee niin mielenkiintoinen niin kuin tässä kuvassasi, tuo puu odottaa kukkaan puhkeamistaan!

  Itse olen vielä nuupahtanut helmikuun kasvojen jälkeen, odottelen vasta inspistä tähän mixed mediaan.

  VastaaPoista
 11. Sinulta ei ainakaan taiteellisuutta puutu, olen sen jo huomannut edellisitä tekemisistäsi :)
  Tässäkin muutamalla liidun vedolla ja lisukkeilla näin kaunis työ. Kevättuuli oksia halailee ja kietoo puun hurmokseen ja kohta silmut sikiää ja mahla virtaa. Oi kevät :)

  VastaaPoista