sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Maskotit

 
Tällä tietokonepöydällä on kaksi kipsiveistosta, toinen on cavalierin näköinen koira, meidän Merri-koiran muistoksi ja toinen on lintu. Lintua katsellessa huomasin, että jokaisella kirjallani on maskotti. Tämän linnun ostin kirpparilta. kun mietin, miten piirrän  Tulilinnun. Otin myös netistä fenix-linnun kuvia.
 

Tallainen siitä sitten loppujen lopuksi tuli. Kuva linnusta on myös kirjan kannessa. Muuten, BOD:n  painojälki muuttaa paljon varsinkin punaisia, keltaisia ja oransseja värejä, niin että linnun loiste katosi.
 
 

 
Kun kirjoitin Metsän salaisuuden Kisuli-kertomusta, taas oli pulmana, millaisen kisulin piirrän. Tämä on ostettu sitten Halpa-Hallista.
 
 Kertomuksessa tytöille tuli riita pienestä kissa-patsaasta, ja toinen tytöistä kateuksissaan heitti kisulin kiveen, niin että korva katkesi. Piirsin paljon kuvia aivan muissa maailmoissa, eikä kaikkia kuvia sitten laitettu kirjaan, niin ei tätäkään.
 

 
Tämä pallo on ostettu kirpparilta ja jotenkin aavistin että siitä tulee kirja.

 

 


Metsän valossa tämä pallo on kaiken kertomisen keskus. Ilmatar pitelee sitä tässä vähää ennen kuin vihan voimat saavat sen rikottua, ja maailmassa alkoi kaikki mennä huonosti. Tuulikin piti etsiä sirpaleet ja ne olikin piilotettu ovelasti menneisyyteen.

Kirjoja saa nettikirjakaupoista!

6 kommenttia:

 1. Kivasti kerroit kuvien synnystä kirjoihisi. Mukavaa, että laitoit kuvien mallit myös näkyville. Viehättäviä, kauniita kuvia kaikki.
  Mainitsit kipsisestä Cavalier-patsaasta.
  Minulla on ollut myös kavaljeereja. Kaksi pentuettakin olen kasvattanut. Ihania koiria :-))

  VastaaPoista
 2. Ideat syntyvän mitä moninaisimmista asioista, kun siihen on taito :)

  VastaaPoista
 3. Hienosti olet löytänyt malleja piirroksiisi.
  Minäkin olen huomannut, että BODilla värikuvat ovat aika himmeitä. Siellä on kyllä valittavana parempi paperi, jossa värit näkyisivät paremmin, mutta muutenkin kalliit kuvat nostaisivat hintaa tosi paljon.

  VastaaPoista
 4. Taiteesta en paljon ymmärrä, mutta mallit ovat kauniita.

  VastaaPoista
 5. Monipuolista taitoa ja lahjakkuutta on kirjoittaa kirjoja ja vieläpä kuvittaakin ne itse. Hyvä Sinä, nostan hattua Sinulle tai heilutan huivia ;D

  VastaaPoista
 6. Maskotit toimivat sinulle siivittäjänä kirjoittamiseen.
  Tosi hienoa, että kuvitat kirjasi itse.

  VastaaPoista