sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Lintuja ja haamujengi

 
Kävin oikeaan aikaan viemässä tinteille ruokapaketin. Nyt ne innoissaan lentelevät edestakaisin ja käyvät nappaamassa rasva-annoksensa. Teen tosiaan itse niiden ruuan munkkirasvasta ja pähkinöistä ja siemenistä. Valan sen sitten tyhjään maitopurkkiin. Niin kuin olen monesti sanonut, en halua jättää siemeniä maahan myyrien ja hiirien ruuaksi.
 
 
Iloissani katsoin ikkunasta, että nyt punatulkut ovat tulleet syömään pihlajaa, mutta nyt kun katson kuvaa, huomaan, ettei se olekaan punatulkku! Mikä lintu tuo on? En löytänyt lintukirjasta justiinsa samalaista. Niitä oli kaksi.
 
 

 
Ja sitten siihen haamujengiin. Eilen (tietenkin) koiran kans lenkillä, huomasin haamujen piirin. Otin tänään kameran mukaan, ja vielä he näyttävät pyörivän piiriään. Mutta kohta kun pyhäinpäivä (tai ehkä se olikin halloween) on ohi, he varmaan kiiruhtavat omiin piiloihinsa luostarin tai vankilan raunioihin.

7 kommenttia:

 1. Hih, hauska seurue. Olisiko se joku talvio ta senkaltainen. Puhuivat tuolla, että niitä on nyt liikkunut, (lintu)

  VastaaPoista
 2. Hauska haamujengi tosiaankin. Mainio tilataideteos ja hmm..ajankohtaan tehty tietysti. Tuollaisia lintuja ei mun pihlajissani ole näkynyt. En tunnista ollenkaan.

  VastaaPoista
 3. Olisko taviokuurna? Löysin tuolta kuvan:
  http://www.ppie.net/gallery/gallery.php?c=330&id=3418

  VastaaPoista
 4. Hauska haamurinki ja tuo lintusen pää antais ymmartää ,että veikkään taviokuurnaa myös. Tähän aikaan on lintujen syöttölöissä paljon harvinaisuuksia, koska on ollut lämpöistä ja lunta meillä ei laisinkaan.

  VastaaPoista
 5. Hih, hauska jengi. Linnusta ei ole sitten tietoakaan:)

  VastaaPoista
 6. Samat vinkeet on minullakin, itsetehtyä sapuskaa linnuille. Lintuasi minäkin veikkaan taviokuurnaksi, nimenomaan naarastaviokuurnaksi. Täällä en ole niitä nähnyt.
  Ei ole näkynyt haamujakaan. Onneksi, sillä olisin voinut säikähtää.

  VastaaPoista
 7. Jäin katsomaan tuota haamujengiä, naamarit tein minäkin.

  VastaaPoista