maanantai 24. marraskuuta 2014

Filmitähtiä

 
Muistojen laatikoista löytyy pino (16) sinistä vihkoa, johon nuorena, joskus 50-luvun loppupuolella keräsin lehdistä leikkaamiani filmitähtien kuvia.Ystäväni Tertun kanssa keräsimme kilpaa kuvia. Kun meillä oli vasta pari vihkoa täynnä, osasimme ulkoa toistemmekin vihot ja kuulustelimme niitä, että muistimmeko ulkoa mitä milläkin sivulla on.

 
Huomatkaa, että ennenkin oli povikuningattaria, mutta niillä oli aidot!

 
Ihana oli Sophia Loren!

 
Samoin Elizabeth Taylor. Nimet sanottiin  tietenkin niin kuin ne kirjoitetaan.
Kuvia löytyy myös misseistä, Armi Kuuselasta lähtien. Laitan joskus lisää näitä.


13 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa kun sinulla on tallessa noita vihkoja. Sehän oli meidän keräily intohimo , kun ei ollut tv'tä ja elokuviinki pääsi harvakseltaan. Minulla oli myös vastaavanlaisia vihkoja kaikista filmitähdistä. Minulla oli hieno kokoelma Elvistä ja Marilyniä. Äitini siivousvimme on hävittänyt kaikki.

  VastaaPoista
 2. Ihania vihkoja!
  Ihmetellä täytyy, et kuin tavalliset tissit saahaa paijjal rutistettuu tollassii muotoihi. Niiku ny esim toi Sapriina!

  VastaaPoista
 3. Sinä olet muistojen säilyttämisen mestari! Omat vihkoni eivät ole enää tallessa, mutta pari Ajan Säveltä -50 luvulta on!

  VastaaPoista
 4. Samanlaisia löytyy minunkin laatikoistani ja iskelmien sanat olivat kova juttu!

  VastaaPoista
 5. Vau, sinulla näitä aarteita riittää :D Oiskohan nuina aikoina muutes käytetty toppauksia...

  VastaaPoista
 6. Niin, kyllä näitä keräiltiin silloin kauan sitten... mutta ei minulla noin paljoa ollut

  VastaaPoista
 7. Mukavia muistoja. Miten hienoa, että vihkosi ovat säilyneet, niin muistoarvo vain kohoaa. Kyllä itsekin keräilin yhtä ja toista. Filmitähtiäkin ja purukumipakkauksista laulajia ja laulujen sanoja. Ikävä vain, että kaikki ovat hävinneet.

  VastaaPoista
 8. Nämä ikivihreät taitää olla vielä suurin osa elossa.

  VastaaPoista
 9. tosi mukavia muistoja nuoruudesta, niitä on mukava katsella vielä nytkin. itselläni ei koskaan ollut muuta kuin kiiltokuvakirja, sekin on jo hävinnyt. nyt yritän säilyttää tyttäreni ystäväkirjaa, jotta saan sen joskus hänelle antaa, kun asettuu aloilleensa:)

  VastaaPoista
 10. 16 vihkoa??? Voi ihmettä mikä määrä. Muistan että minullakin taisi olla yksi vihko, mutta en ollut kauhean innostunut keräilijä. Joillakin kavereilla oli paljon. Minä urheilin siihen aikaan ja sitten tein kaikenlaisia vaatimattomia taidekokeiluja.

  VastaaPoista
 11. Hauskoja muistoja ☺ Kyllä nuo naisten povet on syntyneet tiukasta puvusta ☺

  VastaaPoista
 12. Voi että, näistä filmitähdistä tulee mieleen niin paljon tyttövuosilta :) Harmi kun ei ole yhtään itellä tallessa. Yksi kuva Kaarina Leskisestä, kun hän oli miss Suomi.

  Kranssinteko ei ole vaikeaa, kokeileppa joskus. Tuoreesta pajusta pyöräytät pohjan ja siihen vaikka villalangalla sidot varpuja tai kuusen oksia limittäin jos ei ole ohutta rautalankaa käytettävissä.

  VastaaPoista