lauantai 6. syyskuuta 2014

Markkinahumua


Tänään oli ne markkinat, joita varten urakalla linkosin ja purkitin hunajaa. Päivä oli hauska ja hunaja meni kaupaksi, kuten näette tyhjentyneestä pöydästä ja tyhjistä laatikoista pöydän alla. Tuttuja näkee myös, eipä niitä juuri muualla näekään.
Minulla on myös vakiasiakkaita, jotka käyvät ostamassa syksyn ja talven tarpeet. Päivän lopussa tehdään sitten vaihtareita muiden myyjien kanssa. Minä vaihdoin tuollaisen tuoksupelakuun, joka näkyy mehiläispesän vieressä. Olkipesä on vain koristeena, en tiedä miten sitä edes käytetään.

9 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että markkinat onnistui hyvin:) Niin minullakin:)
  Houkuttevan näköinen pöytä sinulla.

  VastaaPoista
 2. Tuolta kauppiaalta ostaisin minäkin hunajaa:)

  VastaaPoista
 3. Voi kun olisin lähellä niin kyllä minäkin olisin ostoksille tullut.

  VastaaPoista
 4. Hunaja olis nyt tarpeeseen kun flunssakausi alkoi. Kuulin että illalla kun ottaa hunajaa paljaaltaan lusikallisen niin yöllä henki kulkee paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on totta, hunajaa lusikalla suuhun, eikä vettä päälle, niin aamulla on terveempi kurkku. Ja palohaavoihin maailman paras lääke, palaneen kohdalle hunajaa ja laastari päälle, aamulla ei näe jälkeäkään.

   Poista
  2. Koettu on tuo ohje juuri pari päivää sitten!
   Markkinoilla mekin viime viikonloppuna.

   Poista
 5. Suunnittelin minäkin tulla sinne risukasoineni, mutta en saanut aikaseksi kuitenkaan. Alpuan markkinoilla olin kyllä. Kiva kun kauppa kävi :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa että sait myytyä hunat ja loput varmaan menee vielä. Hienoa tuollaiset markkinat niillä tapaa tuttuja ja tulee samalla annettua ja saatua hyvää mieltä.

  VastaaPoista
 7. Mukava kun ihmiset löytävät hunajapaikat :)

  VastaaPoista