lauantai 28. kesäkuuta 2014

Värillä on väliä


 
Tyttäreni oli kesälomallaan meillä kissoineen. Kissoja on kaksi,   punainen ja harmaa. Punainen, Marre-kissa on vanhempi ja isompi, ja Lili suhtautuu siihen kuin asukkaaseen ainakin. Ei siis kovin paljon kiinnitä huomiota. Lilillä on hassu tapa iloita rakkaasta vieraasta, toisesta tyttärestäni, joka asui kotona silloin kun Lili oli pentu. Lili ottaa aina suuhunsa minun hanskani ja retuuttaa sitä. Mutta nyt hän yritti ottaa Marren. Ei se ihan onnistunut.

 
Tämä harmaa Nekku-kissa on sitten eri asia. Lili säntäilee Nekun perässä ja vahtii koko ajan sen tekemisiä. Kun Nekku oli eka kerran meillä aivan pienenä pentuna, Lili yritti murista ja purra sitä. Eikä Nekku-parka osannut vielä hypätä edes turvaan. No asia ratkesi pienellä koulutuksellä.

 
Hämmästyimme kaikki, kun punainen kissa kirjahyllyn päällä vaihtuikin harmaaksi. Lili on selvästi sitä mieltä, että epistä on tuollainen. Ei sinne kukaan yllä.

9 kommenttia:

 1. Kyllä noista kissavieraista on hauskaain ajankulua vaikka ei ihan samaa mieltä olekkaan. Koira kun heiluttaa häntää ilosta ja kissa kiukusta.

  VastaaPoista
 2. Semmoista se yhteinen perhe elämä on virheitä ja oppimista niinkuin ihmisilläkin.

  VastaaPoista
 3. Koirat kyllä muistavat hyvin ihmiset, joihin jo pentuina ovat saaneet hyvän suhteen. Meillä ainakin iloitsevat kovasti, kun tapaavat tällaisen ihmisen vaikka pitkänkin ajan jälkeen.
  Varmasti Liliä harmittaa, kun ei pääse kissan perään:)

  VastaaPoista
 4. Meidän naapurissa valkoinen villakoira on saanut kaverin, mustan villakoirapennun. Kovasti se näytää kasvavan, ja kiusaa isompaansa.

  VastaaPoista
 5. Voi sentään :) koeraparka ei saa haukata kissaparkaa, kummallakaan ei ole hyvä :)

  VastaaPoista
 6. Kissat on varsinaisia akropaatteja korkeuksiin kiipeilyssä, ei siinä koirus voi muuta kuin ihmetellä.

  VastaaPoista
 7. Vipinää ja vilskettä eläinten järjestämänä, mikäpä sen kivempaa seurattavaa, jos eivät tappele, vaan hyvinpä suvaitsevaisia näyttävät olevan!
  Leppoisaa kesänjatkoa, jahka nämä kelitkin tästä ....!

  VastaaPoista
 8. Kissa on ainakin päässyt pakoon rauhalliseen paikkaan

  VastaaPoista