keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Maalis näyttää maata ja jäätä

 Tämä kummallinen vuosi jatkuu kummallisena keväänä. Maalis kyllä näyttää maata, mutta vähän liikaakin.

 Mökin pihalla pieni lumikerros peittää petollisesti liukkaan jään. Tässä talon emäntä lensi selälleen, onneksi niin pehmeästi, ettei käynyt kuinkaan.
Moni on katkaissut tänä keväänä kätensä tai jalkansa.

Niinpä olenkin tuonut mökille vanhan lasten potkurin. Enpä uskalla juuri ilman sitä mennä minnekään. Tiekin on sulan jään aikana ajettu niin urille, ettei tiedä minne jalkansa laittaisi. Puitakin on potkurilla hyvä tuoda. 

Tässä on väliaikatietoja pulpetin laitosta. Näistä kapuloista pitäisi saada pulpetin kansi koottua. Suunnittelin, että petsaisin jalat keltaisella petsillä (kun joskus vahingossa olin ostanut sitä) ja päällisen tummalla. Tarkoitus on, ettei kaikki epätasaisuudet niin näkyisi. Siinä kun on niitä öljyläikkiä ja harmaantuneita kohtia.

Muuten, flunssapirulainen saavutti minutkin, minut, joka en ole ainakaan 15 vuoteen sairastanut mitään! Vali vali ...valitan

9 kommenttia:

 1. Paranemista!
  On tosi paha tuollainen liukkaus ja salakavala kun on lumi päällä. Potkuri on kyllä omiaan.

  VastaaPoista
 2. Paranemista sinulle. Minä manaan taudin pois ja tule terve tyttö takaisin voimaannu nainen virkeäksi ja tee mieli hyväksi ja anna ilo ahkerille kätösille.. Hauska nähdä kuinka tuo pulpetti etenee.

  VastaaPoista
 3. Paras olla varovainen ettei luut murru kaatuessa, kelkka on hyvä apuväline. Toivottavasti paranet pian. Sulla on askareet alussa, hienoa. Mukavaa maliskuuta!

  VastaaPoista
 4. Flunssa on ilkeä seuralainen - paranemisia ja iloisia entisöintejä edelleen.
  Kelkan kanssa on hyvä kulkea - vaan tänä talvena en ole edes potkuria ottanut esiin.

  VastaaPoista
 5. Onhan tämä vähän erilainen talvi ollut, eikä keikauksilta ole välttynyt meikäläinenkään. Onneksi on lujat luut, pitihän se testata tuossa kerran.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on ollut leuto talvi...nyt odotan kevään vihreyttä ja kesää.
  Kelkka on hyvä apuri....voi parantumiset sinulle,kovasti on sitkeän oloista tautia liikkeellä.

  VastaaPoista
 7. Nyt on hyvä järvellä potkutella kun ei ole lunta . Jää ei vain meinaa sulaa tulvapaikoilta.

  VastaaPoista
 8. Paranemisia ja Hyvää Naisten päivää !

  VastaaPoista
 9. Meillä jo helmikuu näytti:) Toivottavasti flunssa on jo poissa, itse kärsin jatkuvasta poskiontelo ja köhäkierteestä. Väsyttää ihan tolkuttomasti välillä.

  VastaaPoista