perjantai 21. helmikuuta 2014

Lisää jälkiäKatselin tänään ikkunasta ulos ja uskomaton näky kohtasi silmät! Kiljaisin: en ole koskaan täällä tuollaista nähnyt! Koira ryntäsi katsomaan ja mies perässä, mutta ne olivat jo menneet pois. Nimittäin ehkä yli kymmenpäinen pyyparvi käveli ikkunan ohi. Mies näki ne sitten metsikössä, sitten ne kävelivät tien yli toiseen pieneen metsikköön.
Huom, vaikka asun maalla niin kuitenkin keskellä kylää!
Pitänee alkaa ruokkia pyitä!


Niin, ja sitten virkkasin myös toisen myssyn . Lanka on puoleksi puuvillaa ja puoleksi akryylia, nimeltään miami.  Niin kuin näkyy, virkkasin tämän kierroksilla, kun kerroksilla oli epäselvää, tuleeko mulla vahingossa lisäyksiä. Tämä on myös tiiviimpi.

7 kommenttia:

 1. Meilläkin oli pihassa peltopyitä mutta välttävät talon ikkunoita ovat arkoja. Ne tykkää syödä puiden alla olisiko kyse turvallisuudesta.

  VastaaPoista
 2. Parempi pyy pihalla kuin jne :-)
  Hauskat harakanvarpaat nuo niiden jäljet.

  VastaaPoista
 3. Voi kun hauskoja varpaita. Kyläilijä on "tassun" jälkensä jättäyt :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä pyitä pihapiiriin tulee, meillä pihamännyssä oli pesä viime kesänä mutta vasta sitten huomattiin kun poikasten kuoriuduttua alkoi urputus.

  VastaaPoista
 5. Pipossa on kuitenkin reikiä, että höyry pääsee ulos :)

  VastaaPoista
 6. Ahkeruus palkitaan runsaasti, niin tuolissa, kuin päähineidenkin suhteen. Hienoja kaikki. Ruokapaikan ympärys on monelle tervetullut lisä talven niukkaan ruokatarjontaan.... ja jälkiä syntyy.
  Zilga on lopetettu erilaisten vastusten takia. Kiitos käynneistä.

  VastaaPoista
 7. Hauskat nuoli jäljet jääneet lumeen. Pipossa voisi olla pieni höyrynuppi.

  VastaaPoista