lauantai 27. heinäkuuta 2013

Juhlan jälkeen ja muutaTämä puretun riihen paikalle tuleva rakennus on jo harjakorkeudessa, tai oikeastaan, katto on jo valmis.

Tässä näkyy minun toivomus: pesupaikka. Olen joskus parikymmentä vuotta sitten ostanut koulun vanhan pyykkipöydän (seköhän se olisi nimeltään), siis sellaisen teräksestä tehdyt altaat, eikä niitä ole koskaan mihinkään käytetty. Nyt sitten hoksasin, että nehän voisi tuoda Rajalaan ja pyysin miestä tekemään sille jonkinlaisen katoksen. Laitanpa sitten kuvan, kun paikka on valmiina!

Ystävien käynti on aina yhtä ihana. Vieraat tekevät juhlan. Sauna lämpesi ja laulu raikui. Aamulla oli sitten tiskin vuoro.
Nauratti sitten aamulla kun katsoin ruokapuolta. Minulle taisi käydä kuten kaikkien tuntemassa kertomuksessa leivästä ja kalasta, aluksi tarjolla oli kolmenlaista juustoa ja suolakeksejä, vieraiden lähdettyä juustoja oli ainakin seitsemää sorttia ja suolakeksejä riittää pitkälle talvea. Niin että ruoka oli lisääntynyt!

8 kommenttia:

 1. Tuosta tulee hieno pytinki! Ja pyykinpesupaikka kerrassaan mainio idea ja niin tärkeä! Ei tartte kontillaan könytä ja sateessa seistä!
  Nam nam juustoja.
  Niin on söpön näköistä siellä!

  VastaaPoista
 2. niin iso rakennus, et taitaa tulla traktorillekkin tallipaikka. pyykkipöytä katoksen alla kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa on kun vieraita käy ja sinulle kävi kuten minullekin, mietin söikö kukaan mitään kun paljon jäi vielä jälkeenki. Valtava rakennus ja se sinun pyykkipaikka kiinnostaa.

  VastaaPoista
 4. Mielenkiinnolla odotan millainen pyykkipaikasta tulee.
  Ystäviä on aina kiva tavata:)

  VastaaPoista
 5. Tuleepa upeat tilat. Ruoalla on taipumus lisääntyä :D

  VastaaPoista
 6. No, kyllä on teitillä iso pesupaikka ;) Rajalan köökki näyttää oikein ihanalta, en ihmettele yhtään, että laulu on raikunut ja juustot lisääntyneet !

  VastaaPoista