keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Patsaita


Kanarialla ja muuallakin etelän maissa törmää usein "patsaisiin". Tämän ohi käveltiin antamatta almua, koska taskussa ei sattunut olemaan rahaa.
Tämä sama hahmo nähtiin myös viime syksynä kun oltiin samassa paikassa. Silloin oli pimeä ilta, eikä oikein tiedetty mikä se on. Minä sitten päättelin, että kyllä se on ihminen ja annoin rahaa. Hui, kuinka me säikähdettiin kun vilkkuvat valosilmät akoivat villisti pyöriä päässä. Ihan piti kiljaista! Mutta näin päivänvalossa se ei ollut niin vaikuttava.


Tällainen savinen lännenmies seisoi kadulla. Ihmettelen vain, kuinka joku voi näin savettuna seisoa hievahtamatta tuntikausia. Minä varmaan pökertyisin jo kymmenen minuutin päästä. Mutta ei hän!

12 kommenttia:

 1. Näitä patsastyyppejä on tullut myös nähtyä. Yhdellä reissulla 4-vuotias pikkumies nykäisi yhtä valkoista pitkäjalkaista patsasta helmasta ja säikähti kovasti, kun huomasi sen liikkuvan. Siskonsa kanssa sitten peloissaan silmät suurina sitä tuijottivat, vaikka patsas koittikin hymyillä ystävällisesti.

  On muuten hieno uusi ulkoasu blogissasi!

  VastaaPoista
 2. Minä koen nuo ihmispatsaat kammottaviksi.

  VastaaPoista
 3. Oi miten upea pohja täällä sinun blogissasi. Ihmispatsaat ovat varmaan harjoitelleet patsaana olemista jo jonkin aikaa?

  VastaaPoista
 4. Raskasta työtä ansaita leipänsä. Siellä on aika lämminkin seisoskella. Komeita patsaita mutta... hm...

  Hieno ulkoasu. Nyt saa talvi tulla :-)

  VastaaPoista
 5. Näin Pariisissa noita ihmispatsaita. Minusta ne ovat aika ilmeikkäitä ja hupaisia. Tehköön kuka mitä haluaa. Olimme Espanjassa isommalla porukalla ja ystävättäreni meni halaamaan yhtä komeaa, hienoviittaista "Columbusta". Raukka säikähti ja lähti karkuun toiseen kadunkulmaan :-D

  VastaaPoista
 6. Patsaat on kesämaisemissaan ja -tamineissaan, ei ne kylmässä pärjäiskään tuntitolkulla hievahtamatta paikoillaan. Melko rankkaa varmaan tuo patsasammatti.
  Huomaan myös blogisi upean talvisen ulkolookin.

  VastaaPoista
 7. liityn kehujien ketjuun, tykkään tästä talvisesta taustastasi tosi paljon. onpa tupasi kauniilla paikalla niemen nokassa, siellä kelpaa nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. minustakin nuo ihmispatsaat ovat jotenkin kammottavia, toisaalta upeita, ehtymätön on ihmisen mielikuvitus

  VastaaPoista
 8. Melkoisia patsaitapas olet nähnyt :) Miksi täällä Suomessa ei nähdä tuollaisia :(

  VastaaPoista
 9. Ihmisten patsastelua olen nähnyt Hesassa Esplanadin seutuvilla.
  Olenpa tannut kuvatakkin heitä.
  Sitä voi miettiä, että onko helppoa tienaamista yhdessä kohti liikkumatta ollessa.;)

  Varmistihan olisin kirmassut pimeydessä ilmaan, jos olisin nänyt tuon patsaan.

  VastaaPoista
 10. Tämän tyylisiä patsaita mekin nähtiin viime keväisellä reissulla. Ja oli siellä hauskoja pieniä teatteriesityksiäkin kadulla:)

  VastaaPoista
 11. tuon savipatsaan vieressä olen minäkin seisonut ja ihan säikähdin kun liikahti:) liekö oltu samassa paikassa samaan aikaan:))

  VastaaPoista
 12. Hauskoja patsaita! Meidän reissulle ei sattunut yhtään.

  VastaaPoista