lauantai 25. elokuuta 2012

Tunnustuksia

:

Sain Päiviltä ja Ainalta tällaisen ihanan tunnustuksen. Olen molempien kanssa bloggaillut aivan alusta asti.Ainalla oli silloin eri nimi. Aluksi minua ujostutti mennä toisten reviireille kommentoimaan ja ajattelin, että he ajattelevat, että mitä se tuokin tänne tuppautuu! Mutta hauskaa on ollut monien kanssa. Niin että kiitos molemmille. Tähän kuului sääntöjäkin, mutta nyt en saa koneelta niitä ulos (heh heh), mutta ne säännöt ovat pääpiirteittäin niin, että kiitä tunnustuksesta ja lähetä viidelle lempiblogille sama tunnustus.

Minusta näyttää. että monella on jo tämä, mutta laitanpa Kaanonille, hänen tarinoitaan on niin kiva lukea, Katinkalle, jolla on elämänläheiset jutut ja Annalle jonka kädentaitoja ihailen.

;

6 kommenttia:

 1. Kiva kiva olti tunnustuksen vastaan...mukavaa la ehtoota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...meikä taas kirjoittaa pikana ja virheiden kera anteeksi!....siis kiva kun otit jne...

   Poista
 2. Peikolta ja kehumista, on mukava saada arvostusta, eikös?

  VastaaPoista
 3. Kyllä sinä olet tunnustuksen ansainnut, niin monipuolisesti blogiasi hoitelet... niin ja mukava kaveri muutenkin ;-DD

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta, täällä minä olen niin otettu ja pitelen tunnustusta kaksin käsin. Samanlaisia tuntemuksia minullakin blogin alkuvaiheiden kommentoinneistani, huh, olipa pitkä sana.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta! Yritän muistaa laittaa etiäpäin, kunhan ehdin.

  VastaaPoista