lauantai 18. elokuuta 2012

Porukat Rajalassa


Rajalan mailla pidettiin kesätapaaminen, miltei kurssi. Meitä oli sopivan kokoinen porukka  ja joku hengessäkin mukana kun ei päässyt paikalle. Kaikki  kiinnostuneita muistakin kuin materiaalisista asioista, esimerkiksi energiahoidoista.Ensin istuttiin pihalla ympyrässä ja keskityttiin itseemme. Luontokin oli mukana ja tuuli sihisytti musiikiksi haavan lehtiä.


Sitten me syötiin ja juotiin kahvia. Sitten taas syötiin ja juotiin lisää kahvia. Emännälle oli mukavaa kun kaikki olivat tuoneet syötävät mukanaan nyyttäriperusteella.Pitkien porinatuokioiden jälkeen lähdettiin katsomaan lähellä olevaa metsälampea. Sille laulettiin tietenkin "Sua lähde kaunis katselen".
Tämä kivi oli erityisen energinen paikka.Mutta jotain herkkää oli myös puun runkoon nojaavassa heinänhelpeessä.

Kiitos kävijät, te teitte päivästä mahtavan!!

14 kommenttia:

 1. Hienoja kokemuksia ja tunteita.

  VastaaPoista
 2. Hieno päivä hienossa paikassa!

  VastaaPoista
 3. Todella mukavia tuollaiset tapaamiset. Tuo lähde on aivan todella ihana. Eikös ne jo tuollaisia laita ihan suojelukohteeksi.
  Viihtyisää on teillä pihapiirissä ja ihanan aurinkoista.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo metsälampi. Olisi pitänyt kyllä varata kesällä enemmän aikaa teillekin, mutta miten aika pitikin jakaa niin moneen suuntaan. Oma vika ja toisaalta emme halunneet "häiritä" kauheasti.

  Minä tuolla eilisessä piirissä varmaan liitelin, kun niin kovasti kiinnosti nähdä ja kuulla, mitä puhutaan ja tehdään. Teillä on kyllä hienoa, kun on tuollainen oma ryhmä. Harmi kun matka on niin pitkä. Kyllä täälläkin ryhmiä on, mutta en ole vain omaani löytänyt. Runokiven Haltija täällä nyt on liikkeellä :-)

  VastaaPoista
 5. Se oli ihana päivä kaikkinensa. Kiitos emännälle ja paikalle, missä saimme olla. Tarinaa riitti moneen lähtöön ja niin vapautunut ilmapiiri. On se mukava, että saa kuulua tähän porukkaan.
  Napa ratisi vielä illallakin :-DDD

  VastaaPoista
 6. Teillä ollut kiva tapaaminen ja niin kauniissa maisemissakin.
  Aivan upeat kuvat!
  ja miten makoisia herkkuja sinulla ollutkin tarjolla nam nam!
  Kyllä suomen suvi on sitten kaunista!
  Leppoisaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
 7. Teidän porukassa on yhdessäolo ollut antoisaa ja rentouttavaa, niin hyvä henki ja meininki päällä. Tunnelmalliset ulkoiset puitteekin varmasti lisänneet fiilistä.

  VastaaPoista
 8. Teoriaa ja luonnossa liikkumista,nyt pitäs mennä sisätiloihin keittiöön, haaste blogissani.

  VastaaPoista
 9. On hienoa, kun löytää lähelleen samanhenkisiä ihmisiä.
  Teillä oli varmasti antoisa päivä:)

  VastaaPoista
 10. Teillä on ollut antoisaa yhdessä oloa, tuolla voimalataus päivällä jaksaa taas arkea ottaa vastaa. Lammelle tietysti "sua lähde kaunis katsele" herkkää ja kaunista.

  VastaaPoista
 11. OHHOH!!!! Mikä muodonmuutos täällä on myllertänyt? Onpas vain hieno tausta ja banneri...ja banneri sieltä lähteeltä. Nythän tämä näyttää Tuulennolta ;-DDD

  VastaaPoista
 12. Tuo lampikuva on minustakin tosi ihana, sopii banneriksi upeasti :-)

  VastaaPoista
 13. Teillä on ollut hieno kesätapaaminen Rajalassa ! Metsälampi on aivan mahtava !

  VastaaPoista