sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kokeiluja

En muista näkikö kukaan tämän liiterin aloitusta ennenkuin Vuodatus meni sekaisin. Kuitenkin se on nyt melkein valmis.
Viimeinkin juhannusruusu alkoi kukkimaan. Ja vieressä oleva keltainen Viljamin ruusukin näyttää selvinneen ötököiden hyökkäyksestä. Tosin myrkytin niitä kolmella eri myrkyllä. Kohta nähdään keltaisia ruusunkukkia.

Näitä mittareita on kuulemma tänä kesänä paljon. Ötökkäkirjassani ei ollut aivan juuri tällaista perhosta, mutta lähimmäksi näytti tulevan reunustäplämittari. Kuvattu taas ikkunasta.
Ikkunalasi on vanhaa, kuplaista ja naarmuista, hienoa!

5 kommenttia:

 1. Ihanan pehmeäkarvainen perhonen. Tosi kaunis. Ja juhannusruusut täynnä kukkia, upeaa.
  Olet saanut kuvia siirrettyä, hyvä sinä. Nämä ovat nyt keskikokoisia, voisit laittaa suuria, vaikka et erittäin suuria laittaisikaan. Minäkin pienensin omiani yhden pykälän, eli suuriin.
  Nyt sitten vaan kavereille kiertelemään, eivät he muuten tiedä, että sinulla on uusi blogi. Samalla näet, toimiiko kommentointi. Pitäisi toimia automaattisesti, kuva tulee mukaan, jos keskellä lukee nimesi ja perässä (google).
  Onnea jatkoon, rohkeasti vaan kokeilet ja kurkit, mitä minkäkin linkin takana on. Ja jos eksyt, soita ja kysy :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos haluat näitä pieniä kuvia, voin kaventaa taustaa vähän. Ihan miten vain haluat, saat valita kuten kaupassa, mutta nyt ei maksa mitään :-D

   Poista
 2. Laitoin laskimeen päivämäärän ja hoksasin, miksi kuvaa ei näkynyt. Täytyy olla kirjautuneena blogiin, kun kiertelee. Sitten kuva näkyy. Testasin omassa blogissani. Laita sähköpostia ja kysy, jos jokin kohta tuottaa ongelmia.

  VastaaPoista
 3. Moiks,tulla tupsahdin tänne ja tulen uudelleen.Hyvinhän olet kokeiluja saanu aikaan,kuvat on kauniita katseltavia,hyvä:))Ihania juhannusruusuja,meilläkin on tai isännän kotona on näitä!

  VastaaPoista
 4. Kiitoskun kävit vinkaamassa tämän osoiteesi. Onnea uudelle blogillesi!

  VastaaPoista