lauantai 7. heinäkuuta 2012

Jee! KIITOS KAMALASTI SINULLE TEKIJÄ!! Tämä on niin kesäisen kaunis ulkonäöltään! Ja olenpa ollut kuin muussa maailmassa, kuin käsipuoli tai ihmispuoli, kun olen nähnyt luonnon ihmeitä, enkä ole voinut niitä blogittaa.
Tämä kaikki siis johtui Vuodatuksen sähkökatkosta, eikä sitä ole vieläkään saantu kuntoon. Niin että oli pakko siirtyä tänne!
Mutta tekijä on sama ja samat ovat aiheetkin kuin ennenkin Tuulennon Tuvassa. Käykää ihmiset kylässä!
Hih, kuvaa en vielä osannut laittaa, mutta kohta!

5 kommenttia:

 1. Kuvien aikakin tulee, ehkä jo huomenna ;-)
  Sait apua hienolta henkilöltä, hänelle kiitos minunkin puolestani. Näin pääsemme jälleen katselemaan touhujasi.

  VastaaPoista
 2. Tämä oli kivaaa luomistyötä, kiitos että luotit näin tärkeän työn minulle. Profiiliin vaihdan sen omakuvapiirustuksesi, siitä olen tykännyt alusta asti. Ja linkiksi vanhaan vuodatukseen valitset mieluisen kuvan, vaihdan sen sitten. Bannerikin laitetaan aikanaan, mutta nyt nuo lehdet voivat hetken tuossa tuulessa keinua.
  Miltä tämä kuva- ja tekstialueen leveys tuntuu? Tähän mahtuu erittäin suuret kuvat, mutta suuretkin kuvat hyvin näkyvät.
  ONNEA uudelle blogille :-)

  VastaaPoista
 3. Minusta tämä koko on hieno, kerrankin ei kaikki ole niin pientä tuppuraista tuhraamista!! Tuo tupa on hyvä, sitä ei koskaan vaihdeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä bloggerissa on hieno ominaisuus "vastaa". Eli voi vastata juuri sille henkilölle, jolle haluaa vastata. Kuten minä nyt vastaan sinulle. Kokeilepas vastata Ainalle ja Hiltalle, niin huomaat, että teksti menee tuonne väliin.

   Innostuin niin pohjasi teosta, että muokkasin omankin pohjani. Samalla laitoin vanhat arvot ja nimenkin, koska minulla tulee pian vuosi täyteen omaa www-sivua ja se täytyy uusia. Oletan että homma sujuu paremmin, kun kaikki on kuten silloin.

   Punainen tupa on Nautelankosken myllärintupa, sopii hyvin sinun muistojen tuvaksesi.

   Poista
 4. Minä jo jonkun aikaa ihmettelin, että mihin on tuulento lennähtänyt, kun ei kuulunut mitään!
  Eilen sitten ainahiltan sivuilta huomasin postauksesi! Hetimiten oitis nappasin osoitteen seurantaan.
  Niin on kaunis ja raikas sivu sinulla. ONNEA!!!!
  Huiskis!

  VastaaPoista