maanantai 30. heinäkuuta 2012

Vuosikampa: viimeiset ruusut


Kesän vihreys on läpitunkevaa.Tarkemmin katsoen jotain punaista pilkahtaa oksien välistä.


Viimeinen ruusu hehkuu vihreyttä vasten.

12 kommenttia:

 1. Klikkasin suureksi ja etenkin viimeisessä kuvassa näkyy, miten sadepisarat kimmeltävät ruusun ja terälehtien päällä. Meillä satoi nimittäin viime yönä aivan kauheasti ja kaksi tuntia ukkosti ja salamat leimusivat pimeällä taivaalla.

  Aamukamman kuvat näyttävät, miten rehevää ja kaunista sinulla on. Kesä on jo pitkällä, miten saisimme ajan nyt pysähtymään?

  Vieläkin ihmettelen sitä, miten sinä olit niin tuttu :-)

  VastaaPoista
 2. Kaikenkattava vihreys on nyt voimakkaimmillaan, tästä lähdetään sissukseen ruskaa kohden. Vain sinnikkäimmät ruusut vielä haluavat ilahduttaa ohikulkijaa.

  VastaaPoista
 3. Niin upea tuo vehreyskuva!!! Sade on kyllä ollut ruusuillekin haitaksi, kun pisarat niitä piiskaavat...

  VastaaPoista
 4. Minä ainakin vielä kovasti odottelen tälle kesää istuttamien liljojen kukkimista. Nuput on jo. Pionien kukintaa taas pitää odotella ainakin ensi kesään... mutta vääjäämättä se syksy lähestyy, vaikka ei haluaisi.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka luonto jo syksyä on tuomassa. Tänä kesänä on glematis täynnä nuppuja vaan ei yhtään ole vieläkään auennut. Minullakin ruusut menivät sateen piestessä niitä. Vihreetä sinulla on ainakin silmäniloksi.

  VastaaPoista
 6. Voi, joko se syksy tekee tuloaan. Eilen oli niin ihana lämpöaalto että luuli kesän vihdoinkin helteineen tulleen. Ruusut ovat kauniita, kukkivat kauan ja tuoksukin miellyttävä.

  Ai sie tulit tänne. Paljon onkin jo tullut kivoja postauksia, hienoja kuvia ja runoja. Onnea uudelle blogillesi. :)

  VastaaPoista
 7. Ruusu on kaunis kukka ja koko kesän kukka loisto mitä kauneinta.
  Meillä kanssa kukkii ruusut,liljat avaavat kukkansa...aina jotain on ilona silmälle.
  Kauniita kuvia olet ottanut.
  Aurinkoista päivää...meillä täällä poika maalaa taloa ja itse ajan nurmikko.
  Oikeen lämmintä puuhaa helle päivälle.

  VastaaPoista
 8. Itse ihmettelin kun sinulle kirjoitin kun lopetin tuon blogini paivinaskartelut...niin kun klikkaan nimeä niin minulla lukee että bloggeri ollut etusivuna vuodesta 2009....öööö tuleeko se ton sähköpostin mukana tai jotai.

  VastaaPoista
 9. Kesältä näyttää ja tuntuu, vielä monta viikkoa, onneksi.
  Ihanat kuvat sulla.

  VastaaPoista
 10. Syksy tulee väistämättä. Kohta on mehiläispesiltäkin haettava hunajat eli aletta vähentää llatikoita. Tämä kesä on ollut huono hunajan suhteen ja uusia pesiä on tullut monta, koska mehiläiset ovat parveilleet ahkerasti ja kun emme ole huomanneet, niin väki on pesissä vähentynyt...

  VastaaPoista
 11. Onneksi on vielä vähän kesää jäljellä, vaikka jotenkin tuntuu, että tänä kesänä itse kesä ei ole oikein tullutkaan... ehkä johtuu jatkuvista sateista ja tämän hetken viileydestä.

  VastaaPoista