tiistai 26. syyskuuta 2017

Aforismi
Ajelin taas kerran rekan perässä. En ole enää kovin innokas ohittelija, ellei ole aivan loistava ohituspaikka. Siinä ajellessa muistelin kotiani, se oli joskus ollut kestikievari. Talon silloinen poika,  kertoi, että hänen lapsuudessaan hänkin joutui viemään matkustajia hevosella seuraavaan pitäjään majataloon. Pimeällä oli kuulemma ollut hevosen aisoissa lyhdyt. Sitä sitten muistelin, että tätä tietä pitkin silloin ajeltiin, kuinkahan kauan matkassa meni? Siitäpä sitten juolahti mieleen, että NOPEAMMIN NÄIN PÄÄSEE KUIN HEVOSELLA.

3 kommenttia:

 1. Kyllä joskus muuten harmittaa, kun on edellä joku sellanen, ettei voi ihan heti ohittaakaan, mutta menee tosi hiljaa!
  Vaikka sitten on näitäkin monesti, että ohittavat, oli edessä mitä tahansa!
  Mutta parempi näin hitaasti, kuin että ohittaa ja vaarantaa kaikki!
  Hyvää syksyistä viikonloppua sulle sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailusta.
  Meidän mehiläiset ovat nyt talviteloillaan, syötetty ja torjuttu vieraat. Ei mitenkään hyvä kesä hunajasadon kannalta. Viimeiset hunajat kiteytyivät niin nopeeasti, ettei ollut saada niitä pois kehistä -osa annettiinkin talviruoaksi pesiin.
  Vain pari pesää jouduimme vähentämään ennen talvettamista. Saa nähdä sitten keväällä, mitä on jäljellä.

  VastaaPoista
 3. Eipä näy enää hevospelillä tiellä liikkujia. Moottorivehkeet vie perille nopeammin, mutta kyllä vaan hevoskyydissä on mukavaa, jos semmonen kohalle sattuis, kyytiin menisin.
  Eihän mulla kiire.

  VastaaPoista