maanantai 27. kesäkuuta 2016

Uusia konsteja


Kävin Halpahallissa ja löysin tällaisen langan. Paitsi, että se pelottaa lintuja se saa myös jänikset kuulemma pelon valtaan. Hienoa. Vein sen heti Rajalaan, sahasin ja terotin  seipäät, että teen langasta aitauksen. Nakkasin rehvakkaasti seiväskasan maahan ja melkein alta hyppäsi isosti piiskuttava pyrstötön ja siivetön linnunpoika. Taisi olla kirjosiepon pesuetta. Mieletön piiskutus alkoi, emot huutelivat ja lapsi vastasi. Västäräkitkin osallistuivat tapahtumaan, hyppivät paikalla ja metelöivät.  Siihen jäi seiväspino, kun en hirvennyt mennä poikasen ja emon väliin. Kokeillaan toisen kerran. Luonto on nyt lähellä.

Ennen noita tehtiin kasettien nauhoista, mutta olen tainnut käyttää kaikki.

7 kommenttia:

 1. Konstit on monet ja linnuille marjat maistuu. Katsotaan kuinka ne toimivat. Mukavaa kesänjatkoa teille :-)

  VastaaPoista
 2. Että huminalankaa. Pitääpä kokeilla. Myös meillä on eletty kirjosiepon poikasten mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tainnut ennenkin yrittää blogillesi, mutta en pääse!

   Poista
 3. Luonto on lähellä juuri nyt.Kun avaan takaoven se ryöpsähtää sisälle.Maalla sen kyllä tuntee ja elää mukana.Mukavia päiviä sinulle.

  VastaaPoista
 4. Niinpä. Luonto on todella lähellä. Saisikohan tuolla narulla kolme naapurin kissaa pysymään pois tontilta. Heillä kun on kakkapaikka ikkunan alla ja pissipaikka varaston ja leikkimökin nurkalla :D

  VastaaPoista
 5. Huminalanka -kiva nimitys. Kannattaisi kokeilla -jos vanaht kasetit vielä käyttäisi tuohon...

  VastaaPoista
 6. Luonto on nyt lähellä. Osuvasti sanottu.
  Minä laitoin kerran kahisevaan pakastepussiin pienen pieniä kiviä ja sidoin pussin suun, sitten pussi narulla roikkumaan seipääseen. Tuulenvire kahisutti pussia ja ainakaan räksät ei tykänneet.

  VastaaPoista