keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Taas tätä raivausta

 
Minä saan aina välistä näitä päähänpistoja. Nyt aloin kyllästyä kaikkien komeroiden täyteyteen. Ne ovat nimittäin täynnä maalauspiirin tuotteita. Sekä lisäksi vintin ja varastojen hyllyt. Olen suorittanut pientä vihjailevaa kyselyä, että haluaako niitä kukaan koskaan ja vastaus on ollut yksiselitteinen:EI.
 
 
Niinpä ensin ajattelin, että pistän nuotioon kaikki, ehkä jonkun paremman säästän. Siiten sain paremman idean, puran ne. Tässäpä tuli käyttöön entisöintipiiristä tutut työkalut. Sielläkin aina kaivettiin naulat ja niitit ylös.
 
 
Annan nämä kiilakehykset ynnä oikeat kehykset maalauspiirin vetäjälle. Hän  varmaan keksii uuden käytön niille.
 
 
Minä taas saan pelkät kankaat mahtumaan pienempään tilaan ja se nuotio vaihtoehto on vieläkin voimassa. Siis niille, joita kukaan ei halua.
 
Tässä hommassa minulla taitaa mennä koko kevät, niin työlästä näiden purkaminen on, ja töitä on kymmeniä, ehkä satoja, en ole laskenut.
 

12 kommenttia:

 1. Voi sinua, eikö näihin voisi maalata päälle, siis sellaisiin joita et halua säilyttää, kun ensin vaikka gessolla peittäisi entisen kuvan. No mulla itellä tällaisesta ei ole kokemusta onnistuuko se, mutta ajattelin vain. Varmaankin on työlästä purkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään käytän pastelliliituja. Papereita on helpompi säilyttää ja hävittää!

   Poista
 2. Kehykset ovat tosiaan hyviä ja ne voi vallan hyvin käyttää uudelleen.

  VastaaPoista
 3. Tuo on isorupeama ja kehyksistä maksetaan kirpparilla kun myy.

  VastaaPoista
 4. Juu kehykset on arvokasta tavaraa. Ostan niitä aina kirpparilta, jos löydän. Harvoin vain onnistaa.
  Surullista polttaa töitä joita suurella vaivalla on maalannut. Yrititkös kirpparimyyntiä niiden osalta. Valmiissa kehyksissä olevat menevät täällä kyllä kirppareilla kaupaksi. Ostin itsekin yhden kehyksillä olevan.
  Tavan kulkija ei joko pysty ostamaan, tai ei tunne tarvetta "elvistellä" tunnettujen taiteijoiden töillä, vaan uskaltavat ostaa sitä mikä omalle silmälle kaunista :-)

  VastaaPoista
 5. Hassuja päähänpistoja. No samaan olen sortunut itsekin, mutta kehyksineen päivineen ovat menneet. Kerran laitoin kaatiskuormaan nipun tauluja ja sitten näin yhden erään huoneen seinällä :-DD

  VastaaPoista
 6. Minä ainakin huolisin pari taulua, kehyksetkin olis valmiina, täytyy varmaan käydä sukulaisten maalauksia katsastamassa.

  VastaaPoista
 7. :) vastaavassa tilassa olen ollut itsekin. pois heitin, vaikka vaikeaa se olikin.

  VastaaPoista
 8. Älä ihmeessä vaan nuotioon laita!
  Myy niitä kirppiksellä, varmaan tekevät kauppansa, kun sun työsi tiedän, niin hienojahan ne ovat.

  VastaaPoista
 9. Koska kukaan ihminen ei halua taulujasi on parasta sitten tehdä niin kuin parhaaksi koet.
  Tuhkasta nousee uutta ☺

  VastaaPoista
 10. Totta on, kaikkea ei voi säästää, vaikka luopuminenkin on raskasta. Itse olen ratkaissut monta kertaa antamalla tulen saaliiksi.

  VastaaPoista
 11. Kirpparimyyntiä ainakin kannattaa kokeilla. JA jos et itse, pyydä lapsia...

  VastaaPoista