lauantai 5. joulukuuta 2015

Joulumyyjäiset


Joulumyyjäiset olivat ja menivät. Osaan suurinpiirtein arvata, minkä verran menee tavaraa.  Hunajan myynti on vakiota, kynttilöitä osti vain harva, mutta iloisen yllätyksen teki sukkien kauppa! Siellä oli siis sukan myyjiä pilvin pimein, mutta minulla oli vain lasten sukkia ja kaikkein pienimmät menivät kaupaksi. Itse arvelin, ettei kukaan osta. Loput joudun varmaan antamaan pakolaisille, mutta huom! en ole kutonut miesten sukkia!! Kirjoja meni 1 kappale ja senkin tyrkyttämällä. Itse ostin leivonnaisia.

13 kommenttia:

 1. Ei taida olla suurta sykseetä nyt missään päin joulumarkkinoiden myynti. Enempi vain katsellaan. Liekö syy, että useampi tekee itsekin, vaiko tiukan rahan aika.
  Sinulla on tarjolla vallan mainiosti joulupunkin konttiin. Jos olisin pöytäsi ääressä ollut, niin kenties pari mehiläisvakynttilää ja kirjasi olisivat päätyneet kassiini.

  VastaaPoista
 2. Kunpa olisi ollut täällä sinun hunajaa myyjäisissä. Rauhallista oli muutenkin, käväisin pikimmiten katsomassa. Villasukkia ja leivonnaisia näytti moni ostavan.

  VastaaPoista
 3. Kyllä mullekin sinun hunaja ois kelvannut. Ingan hunajaa ostin Naistenmessuilta, taisin sen jo kertoakin :-)
  Kutominen on nyt niin tapetilla, että sukkakauppiata on todella paljon. Nykyään en kirjoja osta juurikaan, kun hyllyt ovat jo täynnä, mutta saaneeko sinun kirjaa kirjastosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä sitä kirjaa ei ole ainakaan paikallisissa kirjastoissa. Aikoi ne kyllä hommata sen.

   Poista
 4. Onpa ollut kaunis pöytä. Minäkin ostan aina hunajaa myyjäisistä. On aivan erilaista kuin saksan savuissa tuotettu hunaja.

  VastaaPoista
 5. Harmi, ettei kaikki menneet kaupaksi. Hyvää hunajaa ja kauniita kynttilöitä, sekä kirjat, ovat ihan hyviä myyntituotteita. Ehkä ihmiset ostelevat vähemmän, kun rahaa monella käytettävänä yhä vähemmän.
  Ja messuja sekä myyjäisiä on paljon, joten ostajia ei kaikkiin enää riitä.

  VastaaPoista
 6. Samoja myyntiartikkeleita on ollut meilläkin. Paitsi ei kirjaa tietysti.
  Hunajaa menee auton takakontista joskus, kun juttelee tuttujen kanssa jossakin.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa, että sukat tekivät kauppansa ja hunaja!

  Nyt on eka joulunalus moneen vuoteen, etten ole missään myyjäisissä. Yleensä saan myytyä Keskiäkäis- ja joulukortteja suht hyvin, mutta mikään muu ei todellakaan mene kaupaksi, ehkä sen takia ajattelin jättää tämän vuoden väliin.

  VastaaPoista
 8. Ensi kertaa kävin ekaluokan myyjäisissä. Luokan omia tonttuja oli pöydässä ,ja vanhempien tekemiä askareita. Piimäkakun ostin ja lapselle oman tekemän tonttu-ukon.

  VastaaPoista
 9. Hyvää Itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
 10. Vielä kaikki on rempallaan... taitaa jäädäkin :) Jaa, ei aivan, ostin iskälle sukat ja itselle tabletin :o

  VastaaPoista
 11. Miesten sukkia todellakin kaivataan, kun ne on usein puhki.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista