lauantai 22. elokuuta 2015

Paratiisissa??

 
Kun näin kasvihuoneessa tämän näyn, silmäni pulpahtivat kymmenen senttiä kuopistaan! Missä olenkaan, olenko päässyt osalliseksi paratiisin hedelmistä? Nämä pienet nystyrät ovat VIIKUNOITA! Kun nyt vain osaisin ennen pakkasia pelastaa kasvit!Tämä nyt on jo vähän tavallisempi, vaikka varmaan paratiisissakin oli viinirypäleitä.

9 kommenttia:

 1. Wau, viikunoita ja rypäleitä!

  VastaaPoista
 2. Aika paljon on täällä erilaista kuin oli silloin kun peikko oli vasta piäni kivi. Kasvoikohan tuo viikuna kaupan viikunan siämenestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei Peikko! Ei ne viikunat kasvaneet siemenestä, vaan ostin ihan piloillani taimitarhalta viikunapuut. Ajattelin, että voin leuhottaa ihmisille, että kasvatan viikunoita ja viinirypäleitä. En yhtään uskonut, että viikunoita tulisi. Puut ovat pieniä kasveja ja ne pitää viedä sisälle talveksi. Että ei se ihan niin hohdokasta ole kuin uskottelen. Tosin asun 5-vyöhykkeellä, Oulun korkeuksilla!

   Poista
 3. No jopas jotakin, viikunoita!!!!

  VastaaPoista
 4. Sinun kasvihuone on pala paratiisia ja upeita tuo viikuna jos vielä saat syödäkki ne.

  VastaaPoista
 5. Vau, viikunoita. Olet varsinainen viherpeukalo.Toivottavasti saat maistella kypsiä viikunoita. Upeita rypäleitä, nam. Mukavaa viikkoa :-)

  VastaaPoista
 6. Minun kesän ilo on kärsimysköynnös kun se puhkesi kukkaan, en tiennyt etukäteen sen nimeä.

  VastaaPoista
 7. Viikunoita. Komeita.
  Eipä ole kokeiltu viikunoita mutta rypäleitä kyllä ulkona. Ja ovat vielä ylen pieniä eivätkä kerkeä kypsyä tänä vuonna lainkaan, luulen.

  VastaaPoista