keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Lili

 
On se rankkaa kun vien terveen koiran eläinlääkäriin ja tuon sen nukutettuna ja kipeänä takaisin! Annoin illalla kipulääkkeen ja sitten huolestuin, että annoinko liian aikaisin, kun lääkäri oli antanut päivällä kipupiikin. Jos se kuolee nyt!? Mutta yö meni aika hyvin.

 
Aamulla Lilillä oli jo nälkä eikä sitä voi estää hyppimästä. Nojatuoliin se tänäänkin loikkasi käsinojan ylitse, niin kuin aina ennenkin.
Kävimme tyttären kanssa kaupassa sillä aikaa kun leikkaus tehtiin ja ostettiin muutama vauvan body. Siksi muutama, kun emme tienneet Lilin kokoa. Tuon sairaalan paidan saamme ottaa huomenna pois. Kauluria ei laitettu, kaipa se lääkäri huomasi, ettei Lili sitä huoli. Se ei todellakaan ole rauhallinen ja tyyni koira, vaan päinvastoin, herkkä ja arka. Ja vilkas. Jo nukutuspiikkiä pistettäessä se kiljui ja potki niin, että mahaan ei sitten laitettu tikkejä (kun ne pitäisi poistaa) vaan lääkäri kursi Lilin kokoon liimaamalla.
Kyllä se nyt jo emäntääkin helpottaa, kun koira alkaa olla koiran oloinen. Varovainen pitää yrittää olla, ettei massu repeä.


6 kommenttia:

 1. Paranemista Lilille!

  VastaaPoista
 2. Paranemista Lilille ja sinulle iloisia päiviä.

  VastaaPoista
 3. Hellä silitys Lilille, toivottavasti toipuu pian leikkauksesta. Ymmärrän huolesi, mutta kyllä kaikki varmaan hyvin menee. Lili tuntuu olevan reipas tyttö kun palaa heti normaali rytmiin :-)

  VastaaPoista
 4. Kaikki hyvin, parannemissia koirulle ja rapsutukset!

  VastaaPoista
 5. Se on kätevää nykyään, kun leikkaus haavan voi sulkea liimaamalla.

  Rapsutuksia Lilille ja paranemista!

  VastaaPoista