tiistai 24. maaliskuuta 2015

Vielä vähän sukkia


Nyt olen kutonut loput langoista. Tuota mustaa lankaa löytyi kolme kerää, en tiedä mistä ne olivat tulleet. Sain tyttäreltäni punaista ja violettia lankaa raidaksi, kun muuten niitä olisi ollut niin tylsä kutoa. Nämäkin lähtevät konttiin, kunhan tulee Ouluun asiaa. Mustat ovat naisten kokoa, mutta miehille en ole kutonut. Ensinnäkin lankoja oli niin vähän kutakin ja toisekseen en halua sotilaille. Kun nämä ovat tarkoitettu pakolaisille tai muille tarvitsijoille.


En ole tainnut ottaa Majalasta kuvaa täältä takaa. Tästä kuvasta näkee, kuinka pieni talo on. Olen tehnyt jonkin aikaa kaivauksia kuvakirjastoissa ja teettänyt sekä Rajalasta että Majalasta paperikuvia. Kumpaakin taloa on remontoitu kovalla kädellä. Harmi, jos kuvat häviävät tietokoneen uumeniin. Kansio on kestävämpi.
 Naurankin aina että minulla on kesämökki ja kesämökin kesämökki. Voisi tuota Majalaa kutsua vaikka vierastaloksi, vaikka ei siellä kyllä kovin monta vierasta ole yöpynyt. Mutta sitäkin parempia!


9 kommenttia:

 1. Upeita sukkia!! Toivottavasti se kontti on tarvitsijoille. Ja kiva mökki alhaalla, kuin leikkimökki suurennettuna :)

  VastaaPoista
 2. Olipa jännä kuvakulma majalasta, en heti ymmärtänyt.

  VastaaPoista
 3. Kyllä sukille varmasti löytyy käyttäjiä.

  VastaaPoista
 4. Hieno sukkakasa tarvitseville. Pieni ja mukavan näköinen mökin-mökki.

  VastaaPoista
 5. Ansaitset jo sukkamestarin tittelin.
  Ketainen rakennus näyttää talolta ja edessä oleva piharakennukselta, siis ovat kesämökki ja kesämökin kesämökki.

  VastaaPoista
 6. Olet ollut todella ahkera sukankutoja!
  Kauniita sukkia kaikki!!

  VastaaPoista
 7. Kauniita sukkia tuli taas melkoisesti. Sain lahjaksi tädiltä ihanat villasukat tiistaina. Hän neuloo paljon ja nyt sain lämpimän lahjan. Pikkutyttönä kuljeskelin hänen neulomissaan villatakeissa, hameissa ym. Äidin kanssa yhdessä neuloivat meille lapsille paljon vaatteita ja sukkia.
  Söpö pikku Majala siinä kesävieraita odottelee :-)

  VastaaPoista
 8. Sukassa ei haittaa jos väri loppuu kesken, minulta puseron lanka loppui, eikä mistään löydy samaa väriä enään.

  VastaaPoista
 9. Todella monet sukat olet kutonut!
  Kuvia on todella hyvä säilöä muutenkin kuin tietokoneelle. Minulla on kuvat myös vielä kameran korteilla ja ulkoisella kovalevyllä.ja hyvin vähän digikuvista teetettyinä.

  VastaaPoista