perjantai 2. tammikuuta 2015

Zentagle 1


Päätin jo, etten osallistu tähän tammikuun haasteesee, Ei minusta ole pikkutarkan piirroksen tekijäksi. Ei ole kärsivällisyyttä eikä vaadittavaa mielikuvitusta ja taitoa. No kokeilin kuitenkin monta paperia, eikä niistä tullut yhtään mitään. Laitoin sitten tämän ruman kuvan tänne, saa nähdä, saanko tehtyä toista. Mutta ei kai tämän pitänytkään olla helppoa?

19 kommenttia:

 1. Hahaa, olet antanut pikkusormen ja se onkin sitten jo menoa. Arvaa, miten vaikealta minusta tuntui alussa, mutta kuvio kerrallaan ja alussa juuri sellaisia, jotka itseä miellyttävät.
  Eikä tämä ole ruma, siinä olet väärässä, tämähän säteilee :-)

  VastaaPoista
 2. Kyllä, tämä on säteilevä:-) Oikein hieno aloitus. Ja kun minäkin uskalsin, niin olisihan se ihme jos et sinä olisi lähtenyt mukaan.
  Hyvä tästä tulee, uskotaan vain itseemme ja jäykkiin niveliimme. Antaa natista vaan, hauskaa tästä taas tulee
  :-)

  VastaaPoista
 3. Häntä pystyyn vaan, samat tunnelmat monella muullakin tämän haasteen tiimoilla näyttää olevan! -)

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun tulit mukaan. Ryhmä ponnistelee kuvioiden kimpussa ja ketään ei jätetä. Hieno kuva, eikä mikään ruma, tästä on hyvä jatkaa.

  VastaaPoista
 5. Rohkeasti eteenpäin.Outoa oli minullekkin.Hyvä tämä on ja ainutkertainen.

  VastaaPoista
 6. Tämä on oikein hyvä alku, ei lainkaan ruma! Jatka vaan rohkeasti ja löydä oma tyylisi ja kohta huomaatkin, ettei tämä olekaan vaikeaa. Pikkutarkuuskin vähenee kun suurennat vähän paperia :) Rohkeasti vaan seuraavaaa piirtämään!

  VastaaPoista
 7. Haaste ei ole helppo :) luulee peikko. Ei mikään haaste. Ehkä niitä siksi sanotaankin haasteiksi :) Aina on hyvä haastaa itsensä, ,uskaltaa ja lähteä mukaan. Luulee peikko.

  VastaaPoista
 8. Mukava tussipiirros, hauska nähdä mitä kaikkea saatkaan syntymään.

  VastaaPoista
 9. Olen peikon kanssa samaa mieltä. Hyvä sinä kun itsesi haastoit!

  VastaaPoista
 10. Hyvärytminen kuva ja onnistunut. Kuvakoon voi päättää itse, mutta 9x9 sopii minulle, sen jaksaa täyttää hyvin. Katso vain niin kiinni jäät :D

  VastaaPoista
 11. Tämähän on hauska. Mielenkiinnolla odotan seuraavia.

  VastaaPoista
 12. Ei mikään ruma vaan suoralinjainen, hyvä työ! Kiva kun tulit mukaan ja kukin tyylillään, en minäkään osaa mutta jotain kuvioita paperille teen.Aurinkosi säteilee...

  VastaaPoista
 13. Juu, ei tämä olekaan helppoa, samanlaisia ajatuksia kuin sinulla, sillä en ole mikään piirtäjä, ennemminkin värien roiskija. Nostan siis hattua sinulle, olet päässyt hyvään alkuun, pidän linjakkuudesta ja selkeydestä tässä työssäsi.

  VastaaPoista
 14. Kuten Uuna sanoi, annoit jo pikkusormesi. Hyvä juttu! Minulta napsahti kerralla koko käsi :)))

  VastaaPoista
 15. Samoissa ajatuksissa mennään, mutta itsensä pitää haastaa. Hyvä sinä! Ja täytyy myöntää, että mukava haaste kunhan alkuun rohkenee. Tästä kuvasta tuli heti mieleen sirkusteltta ja akrobaatit alkoivat lennellä strapetseillaan, mielikuvitus lähti laukkaamaan.

  VastaaPoista
 16. Hyvinhän käynnistyi. Ihan samoin tunnen, mutta teenpä sen näköistä kun tulee.
  Kynän jälkeni on aika tutajata.

  VastaaPoista
 17. Tämähän on hienosti tehty!
  Seuraava onkin jo paljon helpompi taas!

  VastaaPoista
 18. Mukavanrento työ! Nopeasti tässä kyllä kehittyykin, kun ottaa uskalluksen mukaan.

  VastaaPoista