sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Lisää jätettä


Mielenhäiriö on jatkunut. Näyttää siltä, että poistan joitakin elämäni kappaleita. En nyt tosiaan kaikkia, mutta joitakin. Nämäkin kortit ovat olleet jo 9 vuotta lipaston laatikossa muistuttamassa eläkkeelle lähdöstä. Nyt tuntui, että ne joutavat roskikseen, vaikka ne ovatkin rakkaudella annettuja.

Ihmeekseni vein kirpparille kihlajais- ja häälahjaksi saamiani lasiesineitä. Kunpa voisin jatkaa tätä, mutta nämä pikku poistot   ovat vain miljoonasosa säilömistäni tavaroista. Luulen melkein, etten ole raskinut heittää roskikseen edes käytettyjä pikkuhousuja. Ainakin olen ne pessyt ja laittanut sievästi muovipussiin ennen roskikseen nakkaamista.  On tämä tavaran kerääminen hullua!!!

11 kommenttia:

 1. Niin totta on, ei kaikkea voi säästää, vaikka kuinka tahtoisi!!

  VastaaPoista
 2. Hauskasti asian ilmaisit. Itse kullakin tuppaa noita muistoja kaappeihin ja laatikoihin kertymään :
  Viime syksyisen remontin yhteydessä vei kirpparille ja roskiin paljon. Vielä on silti vietävää. Jos ehtisi ennen joulua, mutta viimeistään joulun jälkeen teen saman ;-)

  VastaaPoista
 3. Minä jo pienellä pelolla ajattelen keväistä muuttoa ja sitä miten maltan luopua kaikesta ylimääräisestä. Lähes kolmekymmentä vuotta olen tähän taloon keräillyt kaikenmoista mitä voi joskus tarvita.

  VastaaPoista
 4. Aina jotain pakko panna pois, muuten joutuu taloa isontamaan.

  VastaaPoista
 5. Muistoja muistoja.....kun sitten repäisee ja raaskii luopua niin minulle ainakin tulee jotenkin kevyempi olo!

  VastaaPoista
 6. Ihminen on keräilijäin sukua, vähän samanlainen kuin hamsteri :)

  VastaaPoista
 7. Me jotka olemme keräilijöitä, emme oikein pysty mistään luopumaan. Siis tuo sinun siivous tuntuu vähän hassulta ,jotta miten sitä raaskii muistoja hävittää.

  VastaaPoista
 8. Hyvä sinä! Kunpa itsellekin tulisi inspiraatio luopua vanhoista tavaroista. Eihän niitä kuitenkaan mukaan täältä saa.

  VastaaPoista
 9. Eikös näistä voisi pilkkoa ja liimata uusia kortteja :-D

  VastaaPoista
 10. Pakon edessä jouduin pistämään paljon kaikenlaista pois, sellaistakin, mihin liittyy muistoja,, mutta on meillä paikka sydämessä, sinne voi tallettaa paljon.

  VastaaPoista
 11. Muistojen heittäminen pois on vaikeaa.

  VastaaPoista