lauantai 22. marraskuuta 2014

Kaappia on raapattu


Koko syksyn olen puhdistanut tiskikaappia. Se on tuossa taustalla se, joka näyttää hyllyköltä. Joka viikko on ollut sama ohjelma, tai on siinä vähän ollut vaihtelua. Ensin muutama viikko kuumailmapuhaltimella ja puukolla rappausta. Sitten kun yksi osa oli maalattu hassulla maalilla joka kiehui ja valui sulana puukosta, kokeilin kidesoodaa ja luutua. Kas, se lähti niin. Sitten seurasi muutama viikko puukolla rappausta ja hiekkapaperilla hiomista.
Nyt alkoi loma, ja ensi vuonna jatkan hiekkapaperin kanssa. Kun olen melkein vuoden hionut sitä, seuraa huippuhetki: maalaus.
Ei tämä kaappi ihan luomua ollut, sitä oli uudistettu ja ovissa on kovalevyä. Maalaan ne, enkä mainosta tyttärelle sitä kovinkaan paljon. Hän olisi halunnut kokonaan puuta.


Olen odottanut tilhiä syömään pihlajia, ja mökillä näin pienen lauman. Ei ne tänne kylälle asti ole vielä tulleet, niillä on syötävää niin runsaasti.


7 kommenttia:

 1. Minä tässä olen jo odotellut eikö sinulla olekkaan noita entisöintejä. Kiva nähdä kummoinen kaapistosta tulee.

  VastaaPoista
 2. Kovan homma kaapissasi. Mielenkiinnolla odotan millainen siitä tulee. Tilhiä ei ole täälläkään näkynyt.

  VastaaPoista
 3. Sitkeyttä tuossa putsaamisessa vaaditaan. Kivaa kuitenkin porukassa olla tekemässä joatrin vähitellen näkyvää...

  VastaaPoista
 4. On niin mukava seurata sinun entisöintioperaatioita!

  VastaaPoista
 5. Uskomattomia urakoita. Ei minun pinnallani tapahtuisi.

  VastaaPoista
 6. Tämmöinen homma vaatii pitkäjänteisyyttä, myös malttia. Pohjatyöt viimeisen päälle hyvin takaavat hyvän lopputuloksen.
  Näissä entisöimispuuhissa olet mestarisluokkaa.

  VastaaPoista
 7. Kaappeja on mahtunut minunkin viikkoihin, tosin tyhjennellessä. Nyt on aikaa kun lomia vietetään ennen eläkkeellejäämistä.

  VastaaPoista