maanantai 17. marraskuuta 2014

Asetelma 7


Olen jo menossa seitsemännessä. Eihän nämä toki ole taidetta, vaan leikkinä pidän. Huomaan sitten virheeni kun olen jo ottanut kuvan, mutta en ole jaksanut alkaa uudestaan, joten näillä mennään. Jos nyt jotain teemaa olen noudattanut, niin olen kuvannut erilaisia materiaaleja. Olen huomannut, että jotkut kokeilevat erilaisia tekniikoita tai värimaailmoja. Se on niin hienoa, että saa kokeilla!!

11 kommenttia:

 1. Ei missään ole määrätty, että pitää olla eri tekniikoilla tehtyjä. Mutta kun on vanhoja tarvikkeita, niin tulee räplättyä :D Hauska oivallus laittaa kattila tyynylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käytän taas kaikkia vanhoja papereita!

   Poista
 2. Hieno on ja taitaen piirretty, tykkään väreistä myös. Kattilan pyöreät kaaret ja tyynyn pehmeys näkyy. Hieno asetelmatyö. Kannattaa käyttää paperit tarkkaan, minäkin piirrän molemmille puolille.

  VastaaPoista
 3. Tykkään pintarakenteesta, se tekee asetelmasta elävän, hengittävän näköisen.

  VastaaPoista
 4. Tuollainen isompi "kattila" minullakin on, kesällä siinä on varpaat ja minä tyynyllä :) Kiva työsi ja pirteä erilainen asetelmakin.

  VastaaPoista
 5. Hyvin sait esille tyynyn pehmeyden ja kattilan kiiltävän pinnan. Hineoja asetelmia sinä teet.
  Tämä on taidetta ja taide on leikki :) Ja taidetta ei saa sitoa säännöillä, jokainen tekee ja tulkitsee omalla tavallaan.

  VastaaPoista
 6. Sama juttu, otan kuvan, huomaan virheen, en viitsi korjata, mutta ehkä jotain opin...
  Olet tosi taitava näissä materiaalien maalaamisessa, suorastaan uskomaton. Tämä on selvästi meiltä, vaskinen käsienpesuvati satiinityynyllä, morsiamen käsien huhteluun. Vielä kun lisäät tupsut tyynynkulmiin..

  VastaaPoista
 7. Se juuri on tämän haasteen rikkaus, että kaikki ovat löytäneet oman tavan tehdä, oman haasteensa. Sinä olet onnistunut hyvin materiaaleissa: kangas on kangasta, pelti peltiä, lasi lasia.
  Tänne ei kutsuta taidearvostelijaa, joten ei ole niin tarkkaa, onko jokainen viiva suora, tunnelma on tärkeämpää ja se innostus millä tehdään ja kokeillaan.

  VastaaPoista
 8. Hyvin on muodot ja syvyyden vaukutelmat. Kauniisti soikko heijastelee pinnallaan.

  Kivaa on erilaiset kokeilut .

  VastaaPoista
 9. Meikäläisen, maallikon silmin katsottuna nämä asetelmasi ovat kaikki taidetta :)

  VastaaPoista