perjantai 1. elokuuta 2014

Metsän valo

 

 
Minulla näyttää näitä ideoita riittävän. Kun viime syksynä julkaisin (omakustanteena) kirjani Metsän valon, olen ollut vähän pettynyt, kun ostajia ei ole paljoakaan ollut. Niinpä kysyin kirjastosta, voinko tuoda kuvia sinne näyttelyyn.
 
 
 
 
Niinpä ne ovat nyt elokuun ajan näytillä. Jokaiseen kuvaan näyttää kuuluvan myös muu tarina kuin kirjan. Nuo mustat miehet eivät ole ihmisiä ja olenkin nauranut sitä, kun kaikilla ei ole jalkoja. Huomasin sen tietenkin jo piirtäessä, mutta niitä oli vaikea saada mahtumaan. Päätin, että koska ne eivät ole oikeita ihmisiä, ei niillä tarvi olla jalkojakaan. Tuulikin ompelemalla tyynyllä on myös tosielämään kuuluva tarina.
 
 
 Kuvat näkyvät huonosti, kun niissä on lasitus. Ensimmäiseen oli vaikea löytää malliksi vihaista koiraa, meidän Lili ei voinut sitä esittää.

 
Tässä lammaskuvassa onkin sitten Lili esittämässä karitsaa.
Kuvia on yhteensä 16, mutta en laittanut kuitenkaan kaikkia tänne. Kirja on siis lapsille suunnattu satu/tarinakirja, jossa juonena on tietenkin hyvän ja pahan taistelu, vihan ja rakkauden voimat.

Kirjaa siis saa tilata nettikirjakaupoista: Metsän valo, Ritva Seppi !

11 kommenttia:

 1. Ihania tauluja ja mukava kun sait ne esille. Onko kirja lapsille sopiva satukirja? Minua kiinnostaisi laitan yv sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on justiinsa kirjoitettu lapsille. Siinä on totta ja fantasiaa sekaisin. Tapahtumat on sijoitettu oikeaan paikkaan (mun mökille) ja vihan voimat yrittävät murtaa maailman, mutta Tuulikilla on tehtävänä löytää kadonneet elämän pallon sirpaleet. Hm, kuulostaako sekavalta?

   Poista
 2. Kirjastoon hyvä paikka taidenäyttelylle. Kauniita nuo kuvasi ovat. Tykkään tuosta keltaisesta talosta tuolla ylhäällä.

  VastaaPoista
 3. Tunteen taidolla olet tehnyt taulusi, niissähän kuvastaa sinun sielusi esille, se on asioiden purkua, eikös vaan ?

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että sait kauniit taulusi näytille.

  VastaaPoista
 5. Toiset ne osaa piirtää. Multa onnistuu vaan tikku-ukko ja seki huonosti. ;D

  VastaaPoista
 6. Minä ostan sen kirjan ja ota yhteyttä minuun spostilla löytyy minun blogin oikealta kuvan alta osoite

  VastaaPoista
 7. HYVÄ SINÄ!!! Onnea ja menestystä kirjalle. Maalauksesi ovat ihania!!!!!

  VastaaPoista
 8. Hieno juttu tuo näyttelyidea. Kirjasi tukee sitä hyvin, eli puolin ja toisin. Nuo voisi vaikka laittaa kiertonäyttelyksi päiväkoteihin, eikö?

  VastaaPoista
 9. Onnea kirjallesi ja näyttelylle, paikka onkin oivallinen tukemaan uutta kirjaasi!

  VastaaPoista