torstai 13. helmikuuta 2014

Tässä se nyt on !

 
 
 
Tässä se nyt on, tämä tuoli. Siitä tuli hieno. Iloitaan nyt vähän ennenkuin näytän seuraavan projektin.
 
 
  
Kuten sanoin, se on kauhea. Kun vein sen entisöintipaikalle, se näytti vielä kauheammalta. Joku on vissiin pitänyt öljyistä moottorisahaa sen päällä, ja korjannut sen siinä.  Pulpetti huojuu ja notkuu. Se on kiinnitetty pulteilla jotka ovat ruostuneet.


  
Pinta on halkeillut ja lautoja on irti, onneksi pulpetin sisällä tallessa. Voitte olla rauhassa entisöintiuutisista jonkin aikaa, sillä tuon kanssa ei tapahdu paljoa: ensi kerralla hion sitä, seuraavalla hinkkaan, sitten seuraavalla rapaan ja uudelleen alusta koko kevään. Ehkä välillä hakataan se kappaleiksi ja sitten liimataan kokoon.

Tai sitten voi olla niin, ettei siitä tule mitään ja poltan nuotiossa.

8 kommenttia:

 1. Tuolistasi tuli upea ja olisi monelle haluttu istuin. Pulpetti on iso operaatio ja saa mähdä lähteekö tahra pois ja saako siitä vielä ehjän. Pulpetti muuten olisi loistava työtasona vieläkin moneen harrastukseen.

  VastaaPoista
 2. Oh, kuninkaallinen ilme tuolissasi! Tuohan kuulostaa hauskalta pulpettiprojektilta, siihen voi sitte purkaa tuntojaan, lyödä vaikka littuun ja sitten taas anteeksipyydellen kasata ja ehostella:)))

  VastaaPoista
 3. On kyllä komea tuoli. Oli siinä monta vaihetta. Kiva kun sain nähdä valmiina. Voimia uudelle kiinnostavalle pulpetti -kohteelle. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Kuninkaan tuoli, on komia !
  Hyvää ystävänpäivää !

  VastaaPoista
 5. Tuoli on oikein kaunis ja sopii tuon kirjahyllyn viereen kuin nenä päähän:-)

  Pulpetista saat varmasti hienon, isolla työllä, mutta vanhat pulpeit on hauskoja. Meillä oli aikoinaan puutarhassa yksi, nostettiin talveksi aina varastoon.

  VastaaPoista
 6. Komea tuoli siitä valmistui ja hieno kuvasarja tuolin eri työvaiheista. Hirvittää tuo sinun seuraava urakka.

  VastaaPoista
 7. Olet todella taitava!
  Vau! miten upea tuoli.

  VastaaPoista
 8. On tosi hieno tuoli, kertakaikkiaan onnistuneesti entisöity.

  VastaaPoista