maanantai 25. marraskuuta 2013

Ongelmia

Olin niin näppäränä, että sain miltei koko tietokoneen kaadettua. Kun en päässyt enää pankkiin eikä se enää sitten enää auennutkaan, vein koko hökötyksen huoltoon. Huomasin, että olin aika riippuvainen koneesta. No, tänään kone tuli kotiin ja opettelen uudella ohjelmalla.
Nyt taitaa vain olla niin, että blogini on täynnä kuvia, eikä sinne enää mahdu mitään. Muistan, että jollakulla muullakin kävi niin ja että siihen on ratkaisu. HELP!
Enpä tietenkään ole pienentänyt kuvia, vaikka olen kuullut, että niin pitäisi tehdä. Voisin tyhjentää alkupään juttuja, mutta miten?
HELP!

6 kommenttia:

 1. Onko todellakin niin etteivät kuvat enää mahdu? Bloggerihan pienentää automaattisesti julkaistavan kuvan, josta voi sitten säätää itse pieni, iso jne eli alkuperäinen on monesti ihan sivun kokoinen, jos isompikin. En valitettavasti voi auttaa, älä nyt ainakaan poista alkupään kuvia, en usko että kaatuminen johtui siitä?

  VastaaPoista
 2. Kyllä kuvat pitäisi itse ennen lataamista pienentää, niin eivät vie tilaa niin paljon. Mielestäni ei siis riitä, että vasta blogi pienentää. Minä pienennän kuviani reilusti aina ennen lataamista. Yleensä koot ovat pisimmältä sivulta joko 800 tai 1024 pix. Jos olet täysikokoisena ladannut kaikki, ei ole ihme, jos tuli täyteen. Sen voi kyllä tarkistaa jostakin, mutta en yhtäkkiä muista, mistä. Olen itse kyllä seurannut välillä oman blogini "täyttymistä".

  VastaaPoista
 3. Täältä näet oman blogisi tilanteen:
  Klikkaa oik yläkulmasta käyttäjänimeäsi -> Tilin asetukset -> Tallennus. Sen alla on luvut, mitä olet käyttänyt. Minulla on 0,31 Gt, eli 2% käytetty 15 Gt:sta. Kerrohan sitten, oliko syy siellä. :)

  VastaaPoista
 4. Minulla oli tuo samainen ongelma ja siksi aina pienennän kuvani jo etukäteen.

  VastaaPoista
 5. Mulla tuli myös joskus täyteen ja nykyään pienennän kuvat joka kerta ennen kuin lataan niitä blogiin. Meneehän siihen enemmän aikaa kun tekee päivityksen, mutta muutakaan konstia ei ilmeisesti ole, ellei halua ruveta ostamaan lisätilaa.

  VastaaPoista
 6. Minulle kävi juuri niin. kuvatila loppui kun en ollut pienentänyt kuvia. Lisää kuvatilaa saa esim. ostamalla sitä, tai sitten tarvitaan taitavan hyvän ystävän apua (minä sain). Nyt olen ottanut opikseni ja pienennän roimasti kuvia ennen nettiin laittamita. Tsemppiä.

  VastaaPoista