torstai 9. toukokuuta 2013

Kohta minä jo suutun...

Hiirille!!
 Tässä on tämän kevään saalis, se, jonka hiiret (myyrät) ovat syöneet ja tuhonneet. Myös timjamit maistuivat niistä tosi hyvälle, mitään ei jäänyt jäljelle.

Toinen yllätys oli sänkypuolella. Mies jäi yöksi mökille, että pääsisi aikaisin aamulla töihin. Mutta yllätys oli, ettei hän voinutkaan nukkua sängyssään. Joku oli kaivanut täkkiin kolon ja pissinyt sinne. Sama kaveri oli myös repinyt lakanan ja tyynynpäällisen.
Nyt vähän pistää vihaksi moinen touhu. Myrkkyä en voi käyttää kun meillä on se Lili-koira. Ainut tapa on se räpsy, jolla on monta nimeä. hiiren loukku, lisku, nakki (Eemeli kirjoissa) ja vällä.
Itse vähän ihmettelen, että mistä näin huono energia on päässyt meidän aurinkopaikkaan?

Asiasta toiseen, se minun tietokoneongelma ratkesi ja aivan sattumalta. Sitä pohdittiin eilen yhden ystävän kanssa ja hän jo soitti koulunsa tietokoneopelle. Siinä räplätessä minä huomasin, että olin käyttänyt enteriä eri lailla. Kun sen käytöstä jäi väli, käytin nuolta. Sitäpä ei sitten kone osannutkaan tasata. Nyt ei muuta kuin käytän tavallista enteriä niiden harvojen paikkojen kohdalla ja nostan rivin oikealle paikalleen. Eihän minua kukaan olisi osannut neuvoa, kun kukaan ei voinut tietää, että olin tehnyt niin hassuja juttuja!!

6 kommenttia:

 1. Hiirten tuhot ovat kyllä tosi kurjia, kokemusta on.
  Minä tuskailen erilaisten taimiongelmien kanssa. Olin vähän liian varhain innokas kylvöpuuhissa ja nyt taimet ovat niin pitkiä, että pelkään, etteivät selviä siihen kunnes saan ne istutettua.

  VastaaPoista
 2. Voi harmi sitä hiirtä!
  Paljon onkin yksi hiiri tuhoja tehnyt, mutta jos niitä onkin kaksi!?
  Toivottavasti hiiriongelmasta pääsette!

  VastaaPoista
 3. Ompas kiesallisia hiiriä kun taimesi syövät. Hiiretköhän vielä petivaatteitakin jyrvivät. Ovatpa kiusankappaleita.

  VastaaPoista
 4. Meillä on myyrät myllänneet melkein kaikki perena penkit ja nurmikot käytäviä täysi, harmittaan samoin kun sinua sinua. Olen tässä tuuminut sitä vanhaa konstia ulkokäyttöön kurkkupurkki maahan ja siihen pystyyn seiväs tietysti täytettynä kivillä, seipään päähän joku ropeli pyörimään. En tiedä auttaako karkoittaan myyrät mutta olisi edes jotain tärinään maanalle. Pöllöjä myyrät ainakin auttaa selviämään tulevasta pesinnästä.

  VastaaPoista
 5. Ei ole ihme, jos suutut niin paljon, että liskun virität. Ikävä, mutta varmasti ainut tapa tällä hetkellä saada kyläilijät kuriin. :(

  VastaaPoista
 6. Kylläpäs ne nyt röyhkeiksi rupesivat, ei muuta ku vastaat samalla mitalla!

  VastaaPoista