sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Satusivellin: Harakanpesä

Satusivellin kehotti meitä rakentelemaan linnunpesän. Minun kiven päällä majaileva harakka kuuli toiveen ja rakensi oitis itselleen pesän. Oikein harakanpesän. Yhtään lusikkaa se ei vielä ole kerennyt löytää, mutta saa nähdä jos vaikka niitä joskus olisikin. Munia taitaa olla vain kaksi ja saattaa olla, ettei niistä mitään harakanpoikasia synnykään. Siksiköhän harakka niitä niin miettiväisenä katsoo?

8 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihana! Niin symppis harakka ja ahkerakin se on jo ollut. Mainio pesä ja hieno kokonaisuus.

  Hyvä Tuulento! Linkityspaikkaa ei vielä ole, mutta käy sitten linkittämässä elokuun alussa. Nyt on vähän pitkä kesäloma, mutta se johtuu siitä, ettei ole paljoa jäljellä enää Mr Linkin käyttömahdollisuuksia.

  VastaaPoista
 2. Siinähän se harakka vähän ihmettelee tuotoksiaan, hi!
  Oletko muuten harakan itse tehnyt, onko se puuta?
  Hieno pesä kuitenkin harakalla ja munatkin...toivotaan, että kuoriutuvat kuitenkin, hi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Harakka! En ole itse tehnyt harakkaani vaan saanut paikalliselta ite-taiteilijalta. Hän tekee puupölkystä melkein mitä vain, eläimiä ja ihmisiä.

   Poista
 3. Ihana! Minä olen ollut niin muissa puuhissa, etten ole ehtinyt aiemmin edes katsomaan uutta haasteaihetta! Jospa kesän aikana ehtisi itsekin vielä pesän taikomaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ellei lusikoita, niin kaunista narua on löytynyt. Harakka tykkää...

  VastaaPoista
 5. Just tuollainen on harakan pesä. Ite se miettii tuossa vielä, munisko muutaman munan lisää.

  VastaaPoista
 6. Voi piäntä lintua, sillä on kivimunat :) Peikko kyllä luulee, että tua harakka on vaan kylässä tuossa pesässä, harakan pesäksi se on liika siloteltu :) Ne nääs tykkäävät kun on oikein sellaista väljää...

  VastaaPoista
 7. Kivasti olet haasteen toteuttanut :) Harakka on mainio ja kivimunia kestää hautoa vielä toisenakin kesänä :D
  Risunkeräysretkelläni minäkin mietiskelin tuota Uunan haastetta, mutta en vielä olen aloittanut risuvärkkäilyjä, keräillyt vaan materiaaleja. Sitten kun vähän lämpenee, eiköhän jotain synny :)

  VastaaPoista