sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ei mitään dramaattista

 Nämä meidän seudun tulvat taisivat mennä hissukseen ilman suurta dramatiikkaa. Onneksi, vaikka tapahtumat ovatkin näyttäviä luonnonilmiöitä, niistä on monenlaista hankaluutta ihmisille.

Ja tässä on (ehkä) vihonviimeinen entisöinti. Ajattelin tämän, melkein ei-ostetun tuolin laittaa ompelukoneen eteen, mutta eihän se pahus siihen mahtunut. Täytyy jonnekin nurkkaan laittaa ja muistaa joka kirpparilla ja huutokaupassa että minä EN tarvitse uusia tuoleja enkä mitään huonekaluja, niin hauska kuin niitä onkin entisöidä.

9 kommenttia:

 1. Voi, kun ihana tulikin tuolista, harmi, kun ei mahtunut koneen eteen.Olisi sopinut koneen kanssa niin hyvin.
  Mutta kaunis se on vaikka missä!
  Aurinkoista alkavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuoli, vaan voihan sen pitää vieressä kun ei alle sovi.

  VastaaPoista
 3. Tuolista tuli tosi hieno! Värisävykin on justiinsa oikeanlainen.

  VastaaPoista
 4. Olet todella taitava Tuulento! näemmä taimiakin olet jo päässyt kouluttamaan. jäidenlähtöä on hieno katsella, mut toki, jos tulee vahinkoa, niin silloin ei paljon naurata.

  VastaaPoista
 5. Lopputulos on kerrassaan kaunis! Näinköhän pystyt pitämään näppisi erossa uusista tuolihaasteista.... terv. nimimerkki "epäilen suuresti" Huiskis:))

  VastaaPoista
 6. Kädenjälkesi on taidokasta, joten miksi lopettaisit entisöinnin, kun se kerran kiinnostaa. Kyllä niille noin kauniiksi tekemillesi tavaroille paikka löytyy.

  VastaaPoista
 7. Metsästä voi kerätä känkkyröitä puita ja solmia niistä vaikka kiikkustuoleja. Sellaisia ei ole paljoa maailmassa, vaikka hyvin voisi olla. Olet kyllä taitava :)

  VastaaPoista
 8. Heh, ei taida koira karvoistaan päästä, vai miten se nyt meni. Hienoksi olet tuolin saanut - ja ajattele, miten monta tuoliparkaa jossain odottelee taitavia käsiä... :)

  VastaaPoista
 9. Minäkään en saanut tulvakuvia, vaikka kuljettelin kameraa matkassani ajellessani siellä sun täällä :) Tuolisi on sitten niin ihastuttavan istuttava !

  VastaaPoista