lauantai 23. helmikuuta 2013

Punaista

Eipä sitä monikaan ole maalannut mahonkiviilua punaiseksi, mutta minä tein sen! Vähän se kirpaisi, olisin niin mielelläni lakannut tuolin päällisen, mutta sitten olisin saanut kaksi eri näköistä tuolia. Niin että punaiset niistä tulee.
Joku meidän entisöintipiirissä vieläkin luulee, että nämä tuolit olvat Ilmari Tapiovaaran, mutta en ole löytänyt samanlaisia netistä, joten eivätköhän ole vähän niinkuin mukailtua Tapiovaaraa?! Sekin jo sen  kertoo, että päällysmateriaali on eriä, etteivät ne niin hienoja ole, vaan jonkun pikkupajan tuotteita. Mutta mitä siitä! Pääasia, että ovat nättejä! Kenellehän ne antaisin?

12 kommenttia:

 1. Herkullisen näköistä :) Maalaushommat ovat niin kivoja ja palkitsevia, mutta valitettavasti usein aika vaivalloisia (ainakin minulle), joten turhan harvoin tulee aloitettua. Teillä kuitenkin erilaiset aikaansaannokset tuntuvat olevan osa arkipäivää.

  VastaaPoista
 2. Maltatko antaa kellekään, kun valmiiksi saat, niin sievät niistä tulee:)

  VastaaPoista
 3. Ihailen osaamistasi, syntyy kuin uusi tuoli.

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä taitava entisöijä.
  Hienoa, että vanhalle annetaan uusi elämä ja mahdollisuus.
  Kyllä tällaisen ottaisi vaikka kuka, varmaan on paljon halukkaita!

  VastaaPoista
 5. Tiedätpähän itse kuitenkin istuvasi mahonkiviilutuolilla vaikka se ei maalin alta näykään :)

  VastaaPoista
 6. Maali sopii oikein hyvin tuoleihin.

  VastaaPoista
 7. Oi,miten kaunis tuoli taas sinun käsistäsi on taas syntymässä.
  Oikeen leppoisaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
 8. ei aina tartte samoja latuja kulkea kuin muut, ennakkoluulottomuudella ja kokeilemalla jotain uutta nytkin saat todella kauniit tuolit itsellesi:)) tuosta punaisesta tuli mieleeni lapsuuden kodissani ollut pinnatuoli, myös sen pyöreä istuin oli maalattu punaiseksi, pinnat siniharmaaksi. Pallia pidettiin hellan edessä ja siinä istuen oli mukavaa sytytellä valkeaa. Nyt tuolia ei enää ole, istuksin tulta viritellessäni vakan päällä.

  VastaaPoista
 9. Olen heikkona tuoleihin. Minusta aivan ihana väri tuo ns. vanha punainen! Hyvä kun maalasit.

  VastaaPoista
 10. Hieno tuoli on tulossa. Sinä olet monipuolinen harrastaja.

  VastaaPoista
 11. Lopputulos ratkaisee ja sinun tuolistasi on tulossa aivan makee. Katsellessani tuolisi kuvaa, muistin taas oman kouluaikaisen tuolini, joka palveli minua silloin ja on kulkenut mukanani myös tänne asti. Se pitäisi entisöidä, kunpa osaisin!!!

  VastaaPoista
 12. Tuoleista tulee nyt hienot a la Tuulento, eikä muu merkitse mitään :-)

  VastaaPoista