tiistai 19. helmikuuta 2013

Ketjureaktio

 En ole pitkään aikaan ollut ollenkaan innostunut kodin tuunauksesta. Varmaan kaksikymmentä  vuotta on olleet verhot sun muut värmeet paikoillaan. Kuinka ollakaan, meille tuli keittiökalusteiden kauppias ja minä höpsähdin tilaamaan eteiseen uudet kaapin ovet. Ne entiset olivat sellaiset puun väriset melamiiniset, you now, joita kaikilla 80-luvulla rakentaneilla on. Uudet ovat vaniljan väriset. Siitäpä iski kevätinnostus ja menin kangaskauppaan ja ostin verhokankaan.
Siitä sain myös liinan keittiön pöydälle. Sitten piti miettiä mitä pöydälle teen, Siinä syödään ja luetaan päivän lehdet. Mies ruukaa kääriä liinan aina pois. Siihen kyllästyneenä olin ostanut vahakankaan. Sekään ei minulle kelvannut, kun se aina rötkötti väärässä asennossa. Mutta nyt, kävin uudelleen ostoksilla ja ostin kirkkaan muovin, jonka alle tämä verhokankainen liina jäi.
 Eipä mitään. Verhokankaan mukana ostin tyynykankaat. Niiden väri passasi verhoihin, mutta ei sohvan patjaan. Ja taasen kangaskauppaan ostamaan uusi patjakangas.
Kun vielä ostin nipullisen tulppaaneja, eiköhän tämä ostelu jo riitä täksi kevääksi. Tai kymmeneksi vuodeksi. Tai siksi, kun tilaan lisää uusia oveja. Ne entisetkään eivät muuten vielä ole tulleet...

11 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää ja kuulostaa, se on kuules sulla nyt uudistumisen aika ;)

  VastaaPoista
 2. Kotisi saikin keväisen uudistuksen, kaunista tulikin!

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla kevättä rinnassa.

  VastaaPoista
 4. Tuo muovihan on hyvä idea :-)
  Kauniilta näyttää, nyt kevät saa tulla.
  Tuota ketjureaktiota pelkään, siksi en uskalla koskea mihinkään, kun nyt en malta alkaa sisustaa.

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen laiskanlainen sisustaja ja tuunaaja. Mutta aina joskus sitä innostuu ja yleensä keväällä. Kauniita keväisiä värejä:)

  VastaaPoista
 6. Ihanasti ovat naiset aloittaneet kevääseen virittäytymisen.Sinunki kevät on kaunis ♥

  VastaaPoista
 7. Näin se käy:) Itse olen viime vuodet muuttanut, joten kovin pysyväistä muotoa ei ole vielä tullut. Ennen kotona villissä lännessä olin kova tyttö vaihtelemaan verhoja sun muuta, mutta se oli silloin ennen. Ehkä vielä joskus saan oman pikku tuvan ja tuunaan sen ulkoa ja sisältä, kun nyt löytäisi oikeat kuoret oikeasta paikasta.

  VastaaPoista
 8. Pursut suorastaan energiaa ja tuunailusi ovat piristäviä. Kyllä niissä on merkkejä lähestyvästä keväästä.

  VastaaPoista
 9. Hauska,minäkin olen aikoinaan pitänyt muoviliinaa toisen päällä kun lapset roiskii syödessä.Kaapin ovet tuli vaihdettua 10 v. sitten.

  VastaaPoista
 10. Aurinko alkaa paistaa yhä pitempään ja näyttää, miten nuhruista on, joten pitäisi varmaan käydä samantapaiseen urakkaan käsiksi - jotain uutta ja pirteää...

  VastaaPoista