tiistai 4. joulukuuta 2012

Todenkaikuja

Posti toi minulle tänään odotetun paketin. Ainan kirjoittaman kirjan. Eipä ollut mieluisampaa tehtävää kuin alkaa lukemaan sitä. Luin sen läpi miltei levähtämättä, niin mielenkiintoinen se on!!

Kirja on jaettu kolmeen osaan aihepiirien mukaan. Ensimmäinen osa on nimeltään "Kaikuja". Kaiut tulevat kaukaisuudesta, menneisyydestä näkyjen ja unien kautta. Minusta vaikuttavin oli tarina "Rannalla", jossa kokija joutui avaraan paikkaan joka oli täynnä maailmankaikkeuden aarteita. Sieltä hän löysi kadonneen itsensä,vapautti sen, ja jatkoi matkaansa onnellisena ja vapaana. Ihana kertomus!
Toinen osa on "Tuulenkuningas", joka on enemmän luonnosta ja sen näkymättömästä puolesta kertova. Lapsen viattomuus saa palkkansa heidän uskoessaan näkemiinsä olentoihin, tonttuun ja kissaan. Niinpä he jouluna saavat lahjaksi pienen tontun ja virkatun kissan!
Viimeinen osa "Kala ja leijona" kertoo ystävyydestä, kahden erilaisen olennon syvästä yhteydestä ja matkoista toistensa maailmoihin.
Enpä kuitenkaan kerro tarinoista enempää, niin saatte itse lukea.
Ainan sanat saavat minut aina nauraa hykertelemään, hän kirjoittaa samalla lailla kuin veistää tai piirtää, omalla Ainamaisella tyylillään. Ainan eläin- ja luonnonrakkaus kulkee punaisena lankana läpi kirjan. Tämä kirja rikastuttaa elämäämme. Kiitos Aina!

Kirjaa saa nettikirjakaupoista sekä Ainalta itseltään.

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä, tätä täytyy varmasti maiskuttaa...

    VastaaPoista
  2. Kiitos "salamasanteri" sanoistasi. Ei kait tässä voi kuin nauraa ja olla iloinen saamistaan kehuista.

    VastaaPoista
  3. Minäkin sain tänään Ainan kirjan, mutta yksi kirja on kerrontajonossa ennen tätä. Vähän kuitenkin kurkin ja pidin kädessä. Hyvältä tuntuu ja lempitarinani on mukana. Minusta oli niin tärkeää, että Ainan hienot tarinat pääsivät kansiin ja lukijoiden iloksi.

    VastaaPoista