lauantai 29. joulukuuta 2012

Ei sitä tullutkaan

Ei sitä maailmanloppua tullutkaan! Syyspäivän tasauksen jälkeinen valo oli kuitenkin huikea, taivas ja maailma helotti keltaisena ja punaisena. Tämä kuva on tärähtänyt, mutta maailma ei.

Myös kuun ympärillä oli moninkertainen kehä. Kuu ei tosiaan ollut täysi, niinkuin kuvassa näyttäisi olevan, vaan miltei puolikuu, niinkuin muistatte. Kummaa tässä kuvassa on, että kuun alla on tähti, jota ei näy pari sekuntia ennen otetussa kuvassa.
Luin justiinsa iltasanomista, että maailmanloppua odottavat turistit olivat särkeneet inkojen pyramideja, kun olivat kiivenneet niiden päälle.

Hyvää maailmanloputonta aikaa!!

10 kommenttia:

 1. Ajat ovat sellaisia jotta ihmiset eivät tiedä mitä pitäisi tehdä ja siksi lähtevät tuommoisten ennustajien matkaan.

  VastaaPoista
 2. Tuollaiset ennustelut saattavat myös aiheuttaa kovasti ahdistusta herkissä ihmisissä. Voin vain kuvitella, kuinka monen mieli järkkyi moisesta. Ja mietin myös, kuinka moni uskoi niin paljon, että laittoi kaiken menemään "valmistautuessaan". Sitten se maailmanloppu ei tullutkaan... ja tyhjin käsin jatketaan :/

  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. kaunis kuutamo, kiva kun saamme viettää Uuden Vuoden juhlaa täyden kuun aikaan.
  harmillisinta tuossa 21.12.päivän jutussa oli se, etteivät mayat ole koskaan ennustaneet kirjoituksissaan mitään maailmanloppua. heillä on syklinen aikakäsitys ja 21.12.2012 tuli 13:sta 400 vuoden ajanjakso täyteen ja uusi jakso taas alkoi, mikä on heille suuri juhlan aihe ja olkoon myös meille eli Hyvää Uutta Vuotta 2013 Tuulento!

  VastaaPoista
 4. Ilona jo kirjoitti minunkin ajatukseni. Alkoi uusi suuri jakso ja kohta alkaa pieni uusi jakso. Minulle uuden vuoden alku on aina uusi alku, uusi mahdollisuus, vaikka se on pientä 400 vuoteen verrattuna. Ihmisiässä kuitenkin vuosikin vaikuttaa. Ja hetkessä voi oivaltaa jotain koko elämälle merkittävää.
  Hyvää Uutta Vuotta sinulle :-)

  VastaaPoista
 5. Onneksi vain kuvasi tärähti eikä maailma ;)Kuukuvasi on hieno,tähdet ovat ihmeellisiä, näyttäytyvät kenelle haluavat ja vain hetken :) Hyvää Uutta Vuotta 2013 sinulle !

  VastaaPoista
 6. Ihan tärähtänyt maailma. Kertakaikkiaan. Alkaa nyt loppua povaamaan ja oottelemaan. Ja patsaita särkemään. Höh. Kyllä kait kaikki joskus loppuu.... mutta siitä saamme syyttää ihmisen omaa ahneutta.... luulen.

  Loputtoman mukavaa tulevaa vuotta 2013!

  VastaaPoista
 7. Ei tullut maailmanloppua. Täytyy jatkaa entiseen malliin. Minäkin huomasin sen tähden. Oudossa paikassa :-o

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat!
  Ja oikeen hyvää uuden vuoden odotusta!
  Ja onnea vuodelle 2013!

  VastaaPoista
 9. Ei tullut mailmanloppua, mutta uusi vuosi tulee. Joten toivotankin hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 10. No, onneksi ei tullut maailmanloppua, ehdin minäkin vielä saada kouluni loppuun..
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista