torstai 8. marraskuuta 2012

Tunnustus

Näin aurinkoisen tunnustuksen sain Tarutikiltä! Tämä virkistää kovasti tätä pimeyttä ja voin vain muistella kesän kukkia. Kiitos kovasti Tarutikki!
Kysymyksiäkin siihen liittyi:

Lempinumero?
- Olisiko 8? Olen nimittäin syntynyt 8.8. 19....

Alkoholiton suosikkijuoma?
- Mineraalivesi kesällä.

Lempieläin?
Tämä kysymys on helppo. Tietenkin koira. Meillä on nyt musta villakoira, Lili nimeltään ja on tosi hauska vekkuli asukkaaksi!

Face book vai Twitter?
- Ei kumpikaan.

Intohimoni?
- Tämä on vaikeaa, ei mulla juuri intohimoja ole. Kaipaan aika paljon luontoon, oisko se?

Suosikkiviikonpäivä?
- Voipi olla viikonlopun päivät, niitä pidän vähän kuin vapaapäivinä (vaikka olenkin eläkkeellä!)

Suosikkikukka?
- Tähänkään ei ole oikeaa vastausta, mutta sanoisin, että pensasruusu.

No niin, eihän se ollut kovin vaikeaa. Enpä nyt kuitenkaan arvaa antaa tätä eteenpäin, mutta jos haluatte vastata noihin kysymykseen ja ilostua kukasta, ottakaa vastaan!

5 kommenttia:

 1. Oli kiva lukea vastauksiasi, mutta ihailen nyt vain kukkaa, enkä ota mukaani. Kuten kesäisellä niityllä kukka kukkii paljon kauemmin, kun ei sitä katkaise, jätän siksi tänne kukkimaan :-)

  VastaaPoista
 2. Jänniä nuo viikonlopun vapaapäivät meille kolmas-ikäläisille. Vapaapäivinä minäkin niitä pidän ja melko vapaana nyt elelen. Arkipäivinä sitä on jotakin tekevinään..

  VastaaPoista
 3. Jatkuva vapaapäiväläinen täälläkin, joka ei henno poimia kukkasta matkaansa, kun ei keksi itsestään uutta kerrottavaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistasi wp:n blogiini. Valitettavasti siellä on taas jotain häikkää, ja ohjelma heittää kaikki roskikseen. Sieltä pelastin suuren joukon kommentteja. Päätin siirtyä pelkästään tänne bloggeriin ja helpointa onkin käyttää vain yhtä blogia.
  Hyvää isänpäivää perheeseen :-)

  VastaaPoista