keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kangasta

Minulla oli näin kaunista kangasta. Olen säilyttänyt sitä huoneen nurkassa tötteröllä monta vuotta ja kissatkin ennättivät käyttää sitä raapimapuuna.

Mutta kaunis kangas se on ja sopii tähän tuoliin. Taaskin minä toheloin saksien kanssa ja porukalla sitten sain kankaan siten, että ruusuraita tuli keskelle.


Selkänojaankin ruusuraidan olisi pitänyt tulla keskelle, mutta siihen tulikin toinen raita. Kun sain kankaan tuoliin kiinni, ei sekään raita ollut keskellä. Mutta minä päätin, että tämä puoli on aina seinää vasten.


Näistä vanhoista ommelluista patjoista laitan selkänojan. Tuo ruskea on vissiin hevosenjouhta.
Näin tämä tuoli alkaa valmistua, saa nähdä raskinko antaa sitä kenellekään?

11 kommenttia:

 1. Eihän nyt kaikkea voi vaatia, millä sitä kaikkia raitoja huomaa laskea. Kukaan ei edes huomaisi, vaikka laittaisit keskelle lattiaa, kaikki ihailisivat vaan, että onpa kaunis tuoli. Ihanko itse olet tehnyt, kysyisivät, kuten minäkin :-)

  VastaaPoista
 2. Niiin sakset ovat niin vilkkaat. Tuoli on kyllä aivan ihana, kenelle sinä nyt sen antaisit... vaikka minulleko ;-D

  VastaaPoista
 3. Tuoli on upea. Huolella ja rakkaudella kunnostettu. Kyllä sinä olet uskomattoman taitava! Luulen, että tuolin pitäisi asua sinun kotonasi.... vaikka varmasti sen moni innossaan ottaisi!

  VastaaPoista
 4. Hyvin sopi tuo kangas tuoliinsa! Ja ei se ole niin raidalleen :)

  VastaaPoista
 5. Nyt eivät sanat riitä kertomaan, mitä sanoisin taitavuudestasi. Hieno työ. Ansaitsee olla talon parhaimmalla paikalla näkysällä.

  VastaaPoista
 6. HIENO ! Et kyllä tuota tuolia kenellekkään anna :) Nautit kuitenkin, kun katselet sitä ja ajattelet, että tulipas siitä komea. Seuraavat tuolit joutavat sitten jo muillekkin.

  VastaaPoista
 7. Kaunis on tuoli, tämmöisen huolis jokainen.Minä ole ommellut uudet päälliset Aalto nojatuoleihin,ne on helpot kun on suorat tyynyt, joskus olen sohvan entisöinyt.

  VastaaPoista
 8. Voi miten upea! kerrassaan kaunis kaunotar!
  Olet sitten taitava!

  VastaaPoista
 9. olivat nokkineet. Kakaran mamilla on mt-ongelmia ja vahva lääkitys,sai silti hirveät huudot. minäkin ihmettelen miksi pitää leikata jo puoli vuotiaana, mutta niin eläinlääkärit sanoo. onhan siihen vielä kuukausi

  VastaaPoista
 10. On kyllä hieno tuoli! Ja kaunis kangas!

  VastaaPoista
 11. Tästä kehkeytyy tosikaunis tuoli. Kangas on kuin tehty hienostuneeseen raamiinsa :)

  VastaaPoista