tiistai 4. syyskuuta 2012

Tiibettiläiset kellot

Olin sunnuntaina hyvänolon messuilla ja ostin sieltä Tiibettiläiset kellot! Olen aina ollut kiinnostunut Tiibetistä, sen henkisestä perinnöstä ja ankarasta asuinpaikasta. Olen lukenut monia kirjoja Tiibetin elämästä ja minullakin on yksi matkakirja, jonka kirjoittaja asui vuoden Tiibetissä ennen kiinalaisten valloitusta.
Kun tarkkaan katsoo keskellä olevaa kuvaa, näyttää, että henkilöllä on norsun kärsä. Varmaan se tarkoittaa jotain.
En tiedä laitanko kellot ulos kuten tuulikellot, vai sisälle. Saa nähdä!

5 kommenttia:

 1. Kelloissa on varmaan heleä, hieno ääni. Kutsutko niillä rakentajaa syömään vai viisaita henkiä neuvoja antamaan, kenties annat tuulen keskustella kellojen kanssa ja itse vain rentutuneena kuuntelet?

  VastaaPoista
 2. Kauniit kellot. Voisi kuvitella niiden tuulessa soivan kauniisti. Minä en noita tarustoja sen enemmin tunne, mutta voisi ajatella, että kellot ovat suojeluksen tuojia. Talon ja sen väen suojelijoita. Hienon hankinnan teit.

  VastaaPoista
 3. Noita kelloja en nähnyt, kuulin vain sinun puhuvan niistä. Hienoa, kun laitoit tänne, nyt voin ihailla niitä. Ne ovat tosi kauniit. Rajalassa ei ole ovikelloa :)

  VastaaPoista
 4. Jos nuo kellot olisivat kodalleni osuneet, ilman muuta olisin ostanut myös. Mulle tuli mieleen, että kellot voisivat kustua hiljentymiseen.

  VastaaPoista
 5. Hieno on tiibetiläinen kellosi ! Muista kilautella kelloa tämän tästä, sen ääni puhdistaa ja tuo lisää sinulle positiivista energiaa :)

  VastaaPoista