maanantai 27. elokuuta 2012

Perhosten päivä


Eilen oli kiva päivä, kun lapsuusystäväni Terttu tuli kesävieraakseni kuin liihotteleva perhonen ikään. Päivä meni poristessa, marjoja poimiessa ja perhosia kuvatessa. Kiitos käynnistä!! Tämä suruvaippa tyrkytti itseään tykö, että kuvaisimme sen. Ei voi muuta kuin ihailla tämänkin perhosen suunnittelijaa, upea suklaanruskea samettimainen siiven pinta ja siniset jalokivet reunustavat sitä.


Mutta vielä ihmeempi oli kun neitoperhonenkin janttautui heinikkoon kuvattavaksi. Voi tuota siipisilmän loistoa. Ja kuinka kauniisti kaikki värit suhtautuvat toisiinsa. Tiilenpunainen ja sateenkaari, voisimmeko itse yhdistää näitä. Mutta Luoja voi!

10 kommenttia:

 1. Hienoja perhosia olet kuvaillut :)

  VastaaPoista
 2. ...niin hieno päivä sai päätöksensä. Mukavia vieraita on ilo puhutella, perhosetkin tykkäs, kun melkein iholle pyrkivät.

  VastaaPoista
 3. Kyllä suruvaippa on perhosten perhonen. Olet kuvannut sen upeasti pelkistettyä taustaa vasten, niin suruvaipan oma tyylitelty kauneus tulee esille.
  Tykkään kyllä ensimmäisen kuvan jännästä kukkataustasta, vaikka perhonen vähän jääkin sivuosaan. Tausta on tosi hieno.

  VastaaPoista
 4. Eilen näin minäkin varmasti kymmenen Neitoperhosta Nauhuspensaassa ja Syysleimuissa.

  VastaaPoista
 5. Tavaton miten kauniita,sinä sitten osaat kuvata nämä ihanat luonnon kappaleet
  niin että pysyvät paikallaan,teillä on jonkilainen yhteys!
  Minä mun tallustelen niiden luokse lähtevät karkuun heh!

  VastaaPoista
 6. Päivi, arvaa miten monta kertaa ne karkaavat!! Mutta kun päivän tai kaksi juoksee niiden perässä, yleensä ne ovat hetken paikoillaan. Pulmana on, että kuvaan pienellä pokkarilla ja minun täytyy päästä LÄHELLE!

  VastaaPoista
 7. Mietin myös, miten saat ne pysymään paikoillaan :) Siinähän saa sitten sitä hyötyliikuntaa samalla kun kulkee niiden perässä!

  VastaaPoista
 8. Kauniita perhosia molemmat, minulla on blogin nappi neitoperhos kuvasta tehty.

  VastaaPoista
 9. Tämä on tosiaaankin ollut perhosten syksy! Juuri upeasti kuvaamiasi perhosia on liikkeella suuret määrät. Ne tuntuvat syksyisin viihtyvän metsäisillä hiekkateillä.

  Perhosten Luoja on muotoilijan taitavuudessaan ylivertainen.

  VastaaPoista
 10. Olen niin odottanut näkeväni täälläkin perhosia, ei vaan ole lennellyt. Tuo suruvaippa on lemmikkini, siinä on jotai häkellyttävän kaunista, eikä tietty rumia perhosia olekaan.

  VastaaPoista