lauantai 21. heinäkuuta 2012

Tyynyt

Olen nyt saanut tyynyt valmiiksi. Kai ne värinsä puolesta sopivat hetekan  päälle. Sängynpeitteen löysin kirpparilta. Etsinkinkin jotain tuon tapaista. Kun kävin ystäväni Liisan luona kylässä, hänellä oli samanlainen seinällä. En tiennytkään sen olevan niin arvokas.
Otinpa mukaan vielä laajemman kuvan, että näette gobeliinini!! Pyysin  mökkinaapuria katsomaan gobeliineja ja kun hän kysyi, mitä ne ovat, sanoin, että kauriita lähteellä. Tämä seinävaate löytyi Majalasta, mutta en halunnut sitä sinne. Paremmin se aittaan sopii.
Nyt tiedän, mitä tarkoittaa kutittava villa. En ole oikein uskonut, kun toiset sanovat, etteivät he voi käyttää villavaatteita, kun ne kutittaa. Minua ei kutita. Mutta nämä tyynyt ovat aika kutittavat, suorastaan pistelevät. Niitä ei ehkä voi tyynyinä käyttää, vaan koristeina?

6 kommenttia:

 1. No nyt alan olla jo niin vihreä, ettei kesänvihreyskään sitä voita. Aivvvan ihanat tyynyt ja tietty paikka minne ne ovat päässeet :-D

  VastaaPoista
 2. Ihanat tyynyt, mutta vielä ihanampi näyttää olevan tuo paikka minne olet ne vienyt.
  Rakastan tuollaisia vanhoja hirsiseiniä, haaveilen asuvani joskus " vanhoilla päivilläni" vanhassa hirsitalossa :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä olet laittanut niin niin kaunista ja tunnelmaista! Ja tyynyt sopii päiväpeittoon kuin nakit ja muusi!
  Saat kyllä olla ylpeä itsestäsi!

  VastaaPoista
 4. Kukku luuruu, löysinmpä sinun blogisi.
  Hieno vanhan tunnelma hirsi tuvassa ja värit kuin luotu tuhon tilaan.
  Minulla on tuollainen seinävaate ullakolla laatikossa, kuka tarvii niin saa postimaksulla lunastaa.

  VastaaPoista
 5. Vanhat hirret ja kauniit tekstiilit todella kauniine väreineen, kyllä minun silmäni lepäävät näissä kuvissa. Tuolla on varmasti hyvä nukkua.

  VastaaPoista